از سوی دیگر در اثر شلیک آرپی جی از سوی نیروهای قذافی در شهر مصراته، یک عکاس انگلیسی و یک فیلمبردار آمریکایی و 3 تن دیگر از همکاران آنان مجروح شده اند.
از زمانیکه خبرنگاران توانستند به مصراته بروند، اطلاعات بیشتری از جنایات حکومت قذافی، از جمله استفاده از بمب خوشه ای توسط رسانه ها گزارش شد.
در همین رابطه، سازمان های بین المللی رژیم قذافی را به ارتکاب جنایات جنگی علیه غیرنظامیان متهم کرده اند.
رسانه های خبری از یک کمک 25 میلیون دلاری آمریکا به اپوزیسیون لیبی خبر دادند.
هیلاری کلینتون وزیر امور خارجه آمریکا گفت این یک کمک تسلیحاتی نیست بلکه کالاهایی مانند پوتین، لباس نظامی، تجهیزات مخابراتی، دارو و گوشت ذبح اسلامی خواهد بود.
محافظه کاران آمریکایی این تصمیم جدید دولت اوباما را ناکافی خواندند و خواهان ارسال تسلیحات برای شورای ملی لیبی هستند.
همزمان، دولت یونان روز چهارشنبه صدها تن مواد غذایی و دارو به بندر مصراته ارسال کرد. از دو ماه پیش تاکنون این شهر تحت محاصره نیروهای قذافی است و مردم این شهر به سختی به مواد غذایی دسترسی دارند.