خانم الیزابت سیدنی، مسئول زنان حزب لیبرال دموکرات انگلستان طی پیامی به رییس جمهور برگزیده مقاومت نوشته بود:
ما، زنان عضو جنبش مقاومت را که در کلیهٌ سطوح این جنبش به نحو احسن نقش خود را ایفا میکنند، درخور تحسین و قدردانی میدانیم. و از شخص شما ـ خانم رئیسجمهور ـ و اقدامهایی که برای تشویق زنان و تضمین حقوق و مسئولیتهای مساوی آنان با مردان کردهاید، بسیار قدردانی میکنیم.
... همچنین علاقمندیم که از طریق شما حمایت خود را از تلاش مردم ایران برای استقرار دموکراسی در کشورتان ابراز داریم.
سالهای متمادی است که رژیم ایران حقوق بشر را در داخل کشور بهشدت نقض میکند و به پیشبرد تروریسم بینالمللی در خارج از کشور دست زده است. ما همراه با سازمانهای آزادیخواه در سراسر جهان، برای مقاومت قدرتمندی که شما و جنبشتان در مقابل این رژیم ظالم بهوجود آوردهاید، احترام قائلیم و حمایت خود را از قطعنامههای سازمان ملل و بینالملل لیبرالها اعلام میداریم.... بهترین آرزوهایم را برای (پیروزی در) مبارزهتان بپذیرید.
وی همچنین از فعالان برجسته صلح بود که علیه فروش سلاح به کشورهای جهان سوم و دیکتاتوریها فعالیت می کرد.
خانم سیدنی نزدیک به سه دهه از آرمان مقاومت ایران حمایت کرد و با شرکت در کنفرانسها و تظاهراتهای مختلف حمایت خود را به طور خاص از 1000 زن قهرمان اشرف بعمل آورد.
در سال 1383 الیزابت سیدنی به همراه سروناز چیت ساز، مسئول کمیسیون زنان شورای ملی مقاومت، (عکس سه نفره الیزابت سیدنی، سروی و خواهر مریم) و تعداد دیگری از فعالان برجسته زنان، «سازمان بین المللی زنان علیه بنیادگرایی و برای برابری» را در راستای افشای رژیم آخوندی بنیاد نهادند. وی که اولین رئیس این سازمان بود با شرکت در سمینارهای مختلف همواره بر نقش زنان پیشتاز مقاومت، تاکید داشت و تلاشها و فعالیتهایشان را ارج می نهاد و از هر فرصتی برای رساندن پیام آنها استفاده میکرد. به طور خاص در هشت سال اخیر بیماری سختی که با آن دست به گریبان مانع از حضور وی در آکسیونهای حمایت از اشرفیان نشد.
وی در سالهای اخیر ریاست ”سازمان جهانی زنان برای ارتقای آزادی و برابری” را برعهده گرفت که از جمله سازمانهای فعال زنان بود که از مقاومت ایران و بویژه تلاشهای مریم رجوی برای جنبش آزادی و برابری در ایران قویاً حمایت میکرد.
الیزابت سیدنی در یکی از آخرین نامه های خود به مقامات آمریکایی و مقامات سازمان ملل متحد در پی درگذشت مجاهد قهرمان مهدی فتحی نوشت:
واضح است که اقدامات ضدانسانی دولت مالکی برای خوشامد ملایان و بمنظور از بین بردن ساکنان اشرف صورت میگیرد. اشرف دژ مبارزان ایرانی است که برای تحقق یک دولت دمکراتیک در کشور خودشان مبارزه میکنند.
دولت آمریکا مسئولیتی دو وجهی در قبال ساکنان اشرف دارد، اولا بخاطر اینکه آنها افراد حفاظت شده تحت کنوانسیون چهارم ژنو هستند و ثانیا بخاطر تضمین هایی که به تک تک ساکنان اشرف در زمینه تامین حفاظت شان به آنها داده است.
وی در پایان نامه خود مینویسد از دولت آمریکا میخواهم سریعا حفاظت کمپ اشرف را بعهده بگیرد و سازمان ملل نیز یک تیم نظارت دائم در آنجا مستقر کند.
یاد الیزابت سیدنی حامی زنان اشرفی همواره در خاطره مقاومت ایران ماندگار است و بی شک تاریخ ایران زمین در آینده از زحمات و حمایتهای بیدریغ انسانهای آزاده ای چون او که در دوران سیاه حکومت آخوندی در کنار مجاهدین و مقاومت ایران و اشرفیان قهرمان ایستادند به نیکی یاد خواهد کرد و ارج خواهد نهاد.
رئیس جمهور برگزیده مقاومت خانم مریم رجوی درگذشت خانم الیزابت سیدنی را به بازماندگان و همکاران و تمامی دوستانش در انگلستان به ویژه به حامیان مقاومت ایران در این کشور، تسلیت گفت و تاکید کرد: «تلاشهای خانم سیدنی برای آزادی و برای برابری و حمایتهای دیرپا و مستمر او از مقاومت ایران و مجاهدان اشرف به ویژه هزار زن مجاهد اشرف فراموش ناشدنی است.
جنبش برابری در مواجه با ستم و نابرابری جنسی در مقابله با زن ستیزی بنیادگرایی و ارتجاع حاکم برایران، خاطرة الیزابت سیدنی و نقش فعال او به عنوان نخستین رئیس فدراسیون” زنان علیه بنیادگرایی و برای برابری ” را همواره به یاد خواهد داشت و تا هرزمان که این مبارزه پیش می رود الیزابت سیدنی درمیان فعالان این مسیر ودر میان حامیان مقاومت مردم ایران زنده است. »