از 23واحد تولیدی پارچه در تهران فقط 5 واحد کار می کنند که آنها هم بیکار هستند و تا سه ، چهارماه دیگر کاملا تعطیل می شوند. گران شدن مواد اولیه و چندین برابر شدن هزینه آب و برق و سوخت، پس از حذف یارانه ها توسط دولت پاسدار احمدی نژاد، هزینه تولید را بشدت افزایش داده است. مردم نیز با توجه به سیاست های ویرانگر رژیم ولایت فقیه ، قدرت خرید خود را از دست داده اند. واردات سرسام آور پارچه از چین نیز امکان رقابت از کارخانه های تولیدی را گرفته است.
یک تولیدگر پارچه گفت: درحال حاضر از23واحد تولیدی ، تنها 5واحد باقی مانده است که البته همین 5واحد هم بیکار هستند وما آخرین نفرات هستیم وماهم بایستی تا 3الی 4ماه دیگر تعطیل کنیم .”
از سوی دیگر یکی از صاحبان شرکت های تولید چسب گفت : در شهرک های صنعتی فاجعه رخ داده است. .از 100واحد تولید چسب حدود90واحد تولیدی تعطیل شده است.