تلویزیون الجزیره: مردم موصل یکصدا می‌گویند خواستار سرنگونی نظام هستند

گزارش از استمرار تحصن در موصل و گسترش آن به تکریت و رمادی
تلویزیون الجزیره 5 اردیبهشت، گزارش عامر الکبیسی: درست مثل ساختمان نیمه‌تمامی که توده متحصنین موصل بر روی آن ایستاده‌اند، اهالی معتقدند تحصن آنان نیز بنایش تکمیل نشده است و باید برای آن پایه‌های درستی گذاشت و سقف درستی بر روی آن قرار داد و این امر بدون مشارکت سایر استانهای عراق امکان پذیر نیست.

به‌عنوان یک ابتکار عمل برای دعوت از سایر استانهای عراق، متحصنین اسامی تمامی استانهای عراق را نوشتند و بعد آنها را به بالونهای کوچکی نصب کردند و بعد بالونها را در آسمان موصل به پرواز درآوردند. آنها به این وسیله از همه استانها خواستند تا دست به تحصن و تظاهرات بزنند چون درد و رنجهای مردم یکی است. متحصنین از شعارهای مصر و تونس اقتباس کردند
شعار: مردم خواستار سرنگونی نظام هستند (الشعب یرید اسقاط نظام)
گزارشگر: یکصدا می‌گویند ”مردم خواستار سرنگونی نظام هستند ”. مسأله تمام شده است و تصمیم حتی از موضوع اصلاح و وعده‌های 100روز گذشته است. این میدان روز شنبه مورد حمله نیروهای امنیتی قرار گرفت و چادرها از بین رفت و شعارها پاره شد، اما متحصنین توانستند همه چیز را باز سازی کنند. بالونها به نقاط دور پرواز کردند و انعکاس خود را در تکریت یافتند. مردم تجمع کردند اما نیروهای امنیتی آنها را قانع کردند که چند روز تحصن خود را قطع کنند تا موضوع به شکل درستی با دریافت موافقت اصولی انجام شود. متحصنین در تکریت قبول کردند و گفتند که بعد از چند روز برای برپایی تحصن باز می‌گردند .
اما در رمادی تعدادی از مردم این شهر اقدام به برپایی تحصن کردند . آنها می‌خواستند در مرکز شهر رمادی تحصن کنند ولی نیروهای امنیتی مخالفت کردند و یکی از ورودیهای شهر رمادی را به آنها دادند. این محل به گفته آنان محل مناسبی برای تحصن نیست. اما آنها تحصن را شروع کردند تا بعد بتوانند بعد در مرکز شهر رمادی تحصن را ادامه دهند. تحصنها در این شهر و آن شهر جریان دارد و از شهر سلیمانیه در شمال عراق شروع شد و قبل از این‌که نیروهای پیشمرگه کردی دخالت کنند و به میدان تحصن در سلیمانیه تهاجم نمایند، ده روز ادامه داشت.

در بغداد هم‌چنان آمادگیها برای برگزاری بزرگترین تظاهرات در روزی که مهلت صد روز مالکی پایان یابد، جریان دارد . اما اوضاع بغداد بسیار ناآرام است. این جا یک شکاف بزرگی بین برخی سیاستمداران برای برگزاری تظاهرات برای بحرین و حمایت از موضع سیاسی مشخصی با دیدگاه تظاهر کنندگان در میدان تحریر بغداد وجود دار‌د که برای عراق شعار می‌دهند و خواستار عراقی متحد به دور از فرقه‌گرایی، مذهب‌‌گرایی و فساد هستند»