به گزارش روزنامه بغداد 5 اردیبهشت، از سال 2003 تا امروز دلایلی بیشماری از دخالتهای رژیم ایران در حاکمیت و استقلال عراق وجود دارد. از مهمترین مسائلی که در قلب دخالتهای رژیم ایران در امور عراق قرار دارد موضوع قرارگاه اشرف است که اعضاء سازمان مجاهدین خلق ایران در آن ساکن میباشند.
در اطلاعیه سازمان مجاهدین خلق ایران آمده است“ گزارشات رسیده از داخل رژیم ایران حاکی از این است که افرادی از نیروی تروریستی قدس وابسته به سپاه پاسداران رژیم ایران در حمله جنایتکارانه به کمپ اشرف در 8آوریل جاری شرکت داشتند ”، و اشاره میکند که “ نفرات سپاه قدس از ایستادگی حیرت انگیز مجاهدین غضبناک شده و علیه مجاهدین بیسلاح بهخصوص زنان هتاکی کردند ”.
ما شاهد حضور و دخالتهای همسایه مان رژیم ایران در امور داخلی عراق هستیم، در اطلاعیه مجاهدین آمده است“ برخی از فرماندهان فیلق قدس قبل از 8آوریل برای شناسایی اماکن و موقعیتهای کمپ جهت اجرای عملیات، در داخل قرارگاه تردد میکردند ”.
یادآوری میشود که سازمان مجاهدین خلق درسال 1965 با هدف سرنگون کردن نظام شاه در ایران تأسیس شد و بعد از انقلاب اسلامی 1979 با نظام اسلامی به مخالفت پرداخت و بسیاری از نفرات آن در دهه هشتاد در زمان جنگ بین ایران و عراق در سالهای 1980-1988 به عراق آمدند، سازمان مجاهدین بال نظامیشورای ملی مقاومت ایران توصیف میشود که مقر آن در فرانسه میباشد و در سال 2001 دست کشیدن از خشونت را اعلام کرد.
موضوع قرارگاه اشرف باید یک مسأله عراقی محض باشد ولی میبینیم که رژیم ایران بدون اینکه خجالت بکشد نه تنها در امور داخلی ما دخالت میکند بلکه برمحافل سیاسی عراق آمر کرده ودیکته میکند که طرحهای او را بدون توجه به حاکمیت عراق و جایگان بینالمللی آن به اجرا در بیاورند.
در 12آوریل 2011 قاسم سلیمانی فرمانده سپاه علمیات قدس رژیم ایران به احزاب و شخصیتهای عراقی که از ایران کمکهای مادی و نظامی دریافت میکنند فرمان داد تادست به یک بسیج سیاسی علیه شهروندان بیسلاح ایرانی از اعضاء سازمان اپوزیسیون مجاهدین خلق ساکن قرارگاه اشرف بزنند. منابع در بغدادمیگویند که قاسم سلیمانی به برخی از وزیران در ارتباط با سپاه پاسداران بهصورت مستقیم دستور داد که که از طریق تشکیلاتشان کیس مجاهدین خلق را در نشست شورای وزیران که در روز یکشنه 10آوریل 2011 برگزار شد طرح کنند.
همچنین از آنان خواست تا ما به ازای ادامه کمک به برخی طرف حسابهایشان در دولت عراق پرونده کیس مجاهدین را با هدف اخراج سازمان اپوزسیون مجاهدین خلق از قرارگاه اشرف از شورای وزیران به پارلمان منتقل نمایند.
منابع خاطرنشان ساختند که هوشیار زیباری وزیر خارجه در نشست شورای وزیران هشدار داد که استمرار حمله خونین علیه مجاهدین خلق بیسلاح و پیامدهای آن ممکن است به یک کیس قانونی و بینالمللی تبدیل شود که عواقبی برای مسئولینی که این اعمال خونین را در روزهای گذشته مرتکب شدهاند بهدنبال خواهد داشت.
در بروکسل فعالین ایرانی گفتند که کسانی که با گلولههای جنگی به مجاهدین بیسلاح حمله کردند مجرمینی هستند که تلاش میکنند خودشان را با این کشتار برنامهریزی شده در راستای اوامر اطلاعات ایران از بحران سیاسی در عراق نجات نجات بهدند. این چه همسایه ای است که نه تنها به منافع همسایه ای که مراحل سختی را میگذراند بیتوجه است، بلکه شبهنظامیان و تروریستهایش را برای ناامن کردن و محروم کردن فرزندان عراق از حق زندگی در آزادی وصلح به عراق میفرستد، آیا هیچ دین، سنت اجتماعی و یا عرف بینالمللی اجازه چنین کاری را میدهد؟ پس چرا ما ساکت هستیم؟»