احمدینژاد روز سهشنبه نیز در جلسه شورای عالی انقلاب فرهنگی حضور نداشت . ارگانی که مسائل آموزش و پرورش و فرهنگی را اداره میکند و او رئیس آن است.
چنین غیبتی برای احمدینژاد، که همیشه در رسانهها حضور دارد و به حضور تقریباً روزانه علنی و سخنرانیهای آتشین خود معروف است، غیرعادی میباشد.
رسانههای دولتی در مورد غیبت وی هیچ توضیحی ندادهاند.
ولی چندین وبسایت و بلاگ نزدیک به جناحهای محافظه کار گفتهاند که احمدینژاد، با اتخاذ سیاست یک کرسی خالی، به یک آزمایش قدرت برای دفاع از برتری خود دستزده است. او بر این باور است که مخالفان فوق محافظه کار وی برتری وی را تهدید میکنند.
بورنا نیوز، وابسته به خبرگزاری دولتی ایرنا، روی وبسایت خود گزارش کرد که احمدینژاد به بازدیدکنندگان گفته است، ” توطئه یی“ برای کاهش قدرتهای وی وجود دارد.
راه سبز، وبسایت اصلاح طلب اپوزیسیون، گزارش کرد که رئیسجمهور یاس خود از عدم امکان عزل مصلحی را برای بازدیدکننده دیگری توضیح داده است…
ولی وبسایت محافظه کار خبر آنلاین روز چهارشنبه گفت، حدود 150 قانونگذار درخواستی را امضا کردهاند که از رئیسجمهور میخواهد در برابر مجلس ظاهر شده و توضیح بدهد.
بورنانیوز گفت، احمدینژاد از ”حل این مشکل بهطور مستقیم با رهبر عالی“ خودداری کرده است.
به نظر میرسد این بحران بر اثر اتهامات از جانب فوق محافظه کاران مبنی بر اینکه اسفندیار رحیم مشائی، مشاور نزدیک احمدینژاد و رئیس دفتر وی، فردی است که اخراج مصلحی را طراحی کرده، وخیمتر شده است.
مخالفان احمدینژاد علیه مشائی، که رئیسجمهور با چنگ و ناخن و دندان از وی دفاع کرده، متحد شدهاند و او را به هدایت یک ”جریان انحرافی“ با هدف نابود کردن رژیم اسلامی متهم میکنند.
هفتهنامه سپاه پاسداران ایران، مشایی و ”باند خطرناک“ وی را به تلاش برای در دست گرفتن کنترل وزارت اطلاعات در آستانه انتخابات پارلمانی و ریاست جمهوری متهم نمود…
در این میان، یک خبرنگار که برای روزنامه تندروی کیهان ایران کار میکند، روز چهارشنبه در بلاگ خود احمدینژاد را نسبت به سرنوشت رئیسجمهور سابق ابوالحسن بنی صدر یادآوری نمود.
بنی صدر در سال 1981 بهدنبال مخالفت با خمینی، توسط پارلمان عزل گردید.