شخصیت های شرکت کنند عبارت بودند از:
هوارد دین کاندیدای ریاستجمهوری رئیس حزب دموکرات آمریکا 2004 ـ 2009
سفیر میچل رئیس، مدیر سیاستگذاری وزارتخارجه آمریکا 2003 ـ 2005
اندرو کارد رئیس دفتر رئیسجمهور آمریکا 2001 ـ 2006 و وزیر راه و ترابری 1992 ـ 1993
رودی جولیانی شهردار نیویورک در سال 2001 شهردار جامعه بینالمللی در نیویورک و کاندیدای ریاست جمهوری
تام ریج وزیر امنیت آمریکا 2003 ـ 2005 فرماندار پنسیلوانیا 1995ـ 2001
سفیر مایکل شیهان مدیر شورای امنیت ملی در دولتهای بوش و کلینتون
فلیپ زلیکو مشاور وزیر خارجه آمریکا 2005 ـ 2007 مدیر کمیسیون 11سپتامبر 2003 ـ 2004
دکتر سرهنگ گری مورش فرمانده نیروهای آمریکایی برای حفاظت اشرف در 2004.
ایلیانا رزلهتین رئیس کمیته خارجی کنگره آمریکا برای این کنفرانس پیامی را ارسال کرد که در آن آمده است: من به جد نگران خشونت مجدد نیروهای عراقی علیه ساکنان اردوگاه اشرف بهطور خاص حمله اخیر که طبق گزارشها منجر به کشته شدن و مجروح شدن شهروندان در آنجا شده است هستم.
این کار به روشنی نقض مفاد تفاهمنامه انتقال مسئولیت کمپ اشرف در 26دسامبر سال 2008 است که در آن بهوضوح بیان شده است: ”دولت عراق به دولت آمریکا تضمینهای ضروری داده که با ساکنان قرارگاه اشرف بطورانسانی و مطابق قوانین عراق، قانون بینالمللی و تعهدات بینالمللی رفتار میکند ”. بنابراین، دولت عراق به روشنی مسئول تضمین حفاظت و امنیت فیزیکی شهروندان اشرف بعد از خروج نیروهای آمریکایی از منطقه اشرف خواهد بود.
اندرو کارد در رابطه با وقایع 8آوریل2011 در اشرف گفت: شما روزی را گذراندهاید که تا ابد روزی ننگین باقی خواهد روزی که نباید به این صورت میگذشت، زیرا شما در یک مکان امن بودید که به شما اطمینانها داده شده بود... اما مورد تعرض قرارگرفتید.
تام ریچ گفت: خانمها و آقایان، مسأله اعتبار ما است. نه تنها اعتبار ما در کمپ اشرف، به نظرم اعتبار ما در کل جهان وقتی که قولی داده و به آن عمل نمیکنیم، مطرح است. بنابراین تأکید میکنم که باید ایالات متحده آمریکا گروه اپوزیسیون اصلی ایرانی را باید از لیست سازمان های تروریستی خارج کند.
ژنرال جیمز جونز مشاور امنیت ملی سابق در دولت باراک اوباما که تا نوامبر سال گذشته بهعنوان مسئول عالی امنیت ملی آمریکا در کاخ سفید پیگیری گفتگوی تهران و واشنگتن را میکرد گفت، سندی برای بودن مجاهدین خلق در لیست سازمانهای تروریستی خارجی را مشاهده نمیکند. وی افزود که موضوع اشرف بعد از تهاجم نیروهای مسلح عراقی در 8آوریل که 3400نفر از اعضای سازمان مجاهدین خلق ایران در آن زندگی میکنند، به یک موضوع مهم و فوری تبدیل شده است.
فرمانده سابق نیروهای ناتو گفت: من دلیلی برای باقی ماندن این سازمان در لیست تروریستی نه شنیدهام و نه دیدهام، وی افزود: توافق ایالات متحده آمریکا و دولت ایران برای نامگذاری تروریستی این سازمان، بهرغم اختلافات زیادی که باهم دارند، یک موضوع بیپرنسیبی است... ما نیز در این رابطه باید بیشتر از اروپا که نام سازمان مجاهدین خلق را از لیست تروریستی خارج ساخت انعطاف پذیرباشیم».