فراخوان خانواده های شهدای قتل عام جمعه خونین در اشرف

فراخوان خانواده شهدای قتل‌عام جمعه خونین 8 اوریل 2011 در اشرف که نیروهای مسلح عراق مرتکب شدند.
ما خواهان تحقیق بی‌طرفانه جامع شفاف و مستقل از جانب شورای امنیت ملل ‌متحد هستیم تا ساکنان اشرف را استماع کند و از آثار قتل‌عام بازدید نماید.


روزنامه السیاسه کویت 14 اردیبهشت، نوشت، در حمله جنایتکارانه نیروهای نظامی باستعداد 2500تن با ده‌ها نفربر و خودروهای زرهی و شلیک مستقیم 3 5 تن کشته و 350 تن مجروح شدند که 225تن از آنان با تیر مستقیم می‌باشد.
o به‌دنبال بازدید از صحنه قتل عام، ملل متحد کشتار ساکنان اشرف توسط نیروهای مسلح عراقی را محکوم و به تحقیقات جامع و مستقل برای محاکمه مسئولین آن فراخوان داد و اعلام کرد هیچ عذر و بهانه ممکنی برای این تعداد تلفات وجود ندارد .
o حقوق‌دانان بین‌المللی اعلام کردند که تلاش آگاهانه مقامات برای پوشاندن یا توجیه جنایت، شراکت در جرم و مورد پیگرد قرار خواهد گرفت
زیر نویس عکس شهدا:

پیکر شهدای قتل‌عام جمعه خونین اشرف که دولت عراق با اشغال نظامی مقبره اشرف تاکنون مانع دفن آنها شده است.
متن فراخوان از این قرار است:
در 8آوریل حمله جنایتکارانه نیروهای تحت امر مالکی با ده‌ها نفربر و خودروهای زرهی و شلیک مستقیم و هدفدار منجر به قتل 35تن از اقوام بی‌دفاع ما در کمپ اشرف و زخمی‌شدن قریب به 350تن گردیدند.
کشتار بستگان ما که افراد حفاظت‌ شده تحت کنوانسیون چهارم ژنو بودند و آمریکا مشخصا در مورد حفاظت از آنها تعهد داده بود، یک جنایت آشکارعلیه بشریت است. بعد از این کشتار در حال حاضر هم به‌دستور فرماندهان تحت امر مالکی، نیروهای سرکوبگر به غارت و سرقت داراییهایمان در اشرف پرداخته و هر چه را هم نمی‌توانند ببرند، تخریب می‌کنند و اشرف را تبدیل به یک منطقه اشغال شده نظامی‌نموده‌اند.
سخنگوی مالکی در وزارت دفاع به دروغ گفت مانع انجام مراسم دفن شهدا نیست، درحالی‌که نیروهای سرکوبگرعراقی 27روز پس از حمله و کشتار وحشیانه‌شان، بر خلاف تمامی معیارهای انسانی و اسلامی، از دفن پیکرهای عزیزانمان در مزار اشرف جلوگیری می‌کنند، این کار فقط یادآور اعمال جنایتکارانه دژخیمان رژیم ایران و نقض آشکار قوانین و کنوانسیونها و معاهدات بین‌المللی است، و ما بارها از سازمان ملل و نیروهای آمریکایی خواسته‌ایم که با تحویل مزار مروارید به ساکنان اشرف شرایط دفن آنها را فراهم کنند،
وضعیت وخامت‌بار مجروحینمان نیز که یا باگلوله و ترکش مجروح شده‌اند و یا با نفربر و زرهپوش زیر گرفته شده و بسیاری از آنها فلج و دچار نقض عضو و... شده‌اند نگرانی ما را بیشتر می‌کند. اشرف که در محاصره دوساله است، امکان معالجه این تعداد مجروح را ندارد.
ملل‌متحد ضمن تأیید 34 کشته در این تهاجم وحشیانه، کشتار ساکنان اشرف توسط نیروهای مسلح عراقی را محکوم و به تحقیقات جامع و مستقل برای محاکمه مسئولین آن فراخوان داد و اعلام کرد هیچ عذر و بهانه ممکنی برای این تعداد تلفات وجود ندارد.
ما خانواده شهدا از سفارت آمریکا، سازمان ملل، نمایندگیهای دولتها و کشورهای غربی و عربی در عراق، اتحادیه اروپا، ارگانهای بین‌المللی و به‌خصوص نمایندگی هایشان در عراق، مطبوعات، احزاب، انجمنها و شخصیتهای مستقل سیاسی و پارلمانی و مراجع مذهبی عراق برای رسیدگی به این جنایت ضدبشری و ممانعت از گسترش و تکرار آن استمداد می‌طلبیم و خواهان تحقیق بیطرفانه، جامع، شفاف و مستقل درباره این تراژدی از جانب نماینده‌ای از شورای امنیت ملل‌متحد هستیم تا بدون هرگونه محدودیت، ساکنان اشرف و شاهدان عینی را استماع کند و از آثار جرم و قتل‌عام بازدید نماید.
اسامی خانواده شهدای قتل عام اشرف :
الهه ذاکری، اعظم آشتیانی، علی اصغر ملاسلیمانی، پوران چاووشی، نسرین چاووشی، اکبر چاووشی، صفورا سدیدی، رضا چاوشی، هامون حسین دوست، فاطمه (آذر) سید سدیدی، کبری (اعظم) سیدسدیدی، میرشمس سدیدی، نسیم مدد زاده، عالم مدد زاده، فرشید مدد زاده، زهرا کهندل، شهلا یزدان دوست، منصور کنگره، آزادعلی حاجیلویی، سحر حسن زاده، زهره حسن زاده، نسرین مسیح، طیبه مسیح، حسین مسیح، محمد مسیح، محسن مسیح، علیرضا حسینی پور، محبوبه پور نقی، هجرت معزی، فروغ معزی، علی محزون، نیلوفر عظیمی، شقایق عظیمی. مریم مجاهدنیا، شقایق رجبی، عرفان رجبی اشکان رجبی، فرشته مجاهدنیا، علیرضا مجاهدنیا، افسانه اسعدی، منصور رخشانی، ایرج احمدی، سارا هفت برادران، رضا هفت برادران و مصطفی بهشتی.
بهمن عتیقی یکی دیگر از مجروحین که روز گذشته به شهادت رسید.
برای مشاهده ویدئویی از شهدا در این لینک کلیک کنید
کمیته روزنامه‌نگاران و نویسندگان در دفاع از اشرف»