انقلابیون واسط:ما خواهان سرنگونی دیکتاتو در بغداد هستیم

انقلابیون واسط: ما فقط به ساقط کردن استاندار ظالم استان خود بسنده نمی‌کنیم بلکه خود دیکتاتور در بغداد را نیز سرنگون خواهیم کرد.
تلویزیون الشرقیه 14 اردیبهشت گزارش داد:  جنبش انقلابیون واسط اعلام کرد که تظاهرات علیه استاندار جدید واسط مهدی زباله که بیان کننده جابجایی استانداری شکست خورده و قاتل با استانداری قاتل و شکست خورده دیگر به مجرد این‌که هر دو وابسته به حزب‌الدعوه یعنی حزب ظالم حاکم بر عراق می‌باشند، ادامه خواهد یافت.

 انقلابیون واسط با صدور بیانیه‌ای بر روی فیس بوک تأکید کردند که اولین جرقه انقلاب از واسط شراره کشید تا تمام عراق را فرا گیرد و این افتخاری عظیم برای جوانان و زنان و مردان واسط می‌باشد. انقلابیون واسط به حفظ این جلال و افتخار و مجد متعهد شدند و در بیانیه خود تأکید کردند که ما فقط به ساقط کردن استاندار ظالم استان خود بسنده نمی‌کنیم بلکه بدون این‌که از فرد مشخصی اسم ببرنند گفتند که خود دیکتاتور در بغداد را نیز سرنگون خواهیم کرد. این جنبش تأکید کرد که آزادی شمار محدودی از انقلابیون و هواداران آنها در واسط کافی نیست بلکه باید صدها زندانی بیگناه در زندانهای واسط و کسانی که ب زندانهای مخوف و وحشتناک بغداد منتقل شده‌اند، به‌طور کامل و بدون هیچ شرطی آزاد شوند کما این‌که باید تمامی مجرمینی که به جوانان این استان قهرمان دست درازی کرده‌اند نیز محاکمه شوند. انقلابیون واسط به ادامه دادن به تمامی اشکال تظاهرات و اعتراض و تحصن تا سرنگون شدن ظالم مستبدی که از دیدن درد و رنج مردم عراق لذت می‌برد، متعهد شدند.