در این برنامه اطلاعیه هایی مبنی بر محکومیت حمله جنایتکارانه نیروهای مالکی به اشرفیان بی سلاح و لزوم حمایت همه جانبه ازساکنان اشرف قرائت شد
مراسم شب همبستگی بااشرف با نمایش فیلمی از جنایت سبعانه نیروهای مالکی به اشرفیان بی سلاح در روز 19 فروردین آغاز شد که شرکت کنند گان به شدت تحت تاثیر قرار گرفتند.
سپس ترانه مرغ سحرتوسط یکی از هنرمندان هموطن وبا همراهی دسته جمعی اجرا شد.
حسین مهینی مدیر فستیوال بین الملی فیلم سازان در تبعید ضمن تشکر از حضور هموطنان در مراسم شب همبستگی با اشرف در بخشی از سخنان خود گف:
حضور شما در این جمع بیانگر احساسات متنا قض است. احساسات مثبت و منفی ! نفرت از به اصطلاح مدافعان حقوق بشر ٍ از آمریکا که با اشرفیان قرارداد حفاظت بستند و به امضاء خود پشت پا زدند و حتی تا کنون با گذشت روزها واکنشی نشان نداده اند. و نفرت از جمهوری اسلامی که مجموعه زشتیها است. و بیان انزجار از مجموعه وسائل ارتباط جمعی که سکوت کردند و حتی بخشی به طور مثال ب ب سی جای قا تل و مقتول را عوض کردند. و انزجار از کسانیکه به جای اینکه انسان محورشان باشد به دنبال تصفیه حسابهای سازمانی و شخصی خود هستند.
وی اضافه کرد حضور شما بیانگر حمایت از جریان مردمی و مبارزه آنان است. وی ضمن درود به تمامی شهدای راه آزادی اضافه کرد که مجموعه خانواده سینما جدا از خانواده مبارزان نیست به همین سبب جا دارد که به رضا هفت برادران که دخترش صبا از جانباختگان اخیر اشرف است و فیلم بردار است درود بفرستیم و یاد گیتی نظیری را که جرمش این بود که اسرار هویدا می کرد گرامی بداریم.
آبتین آئینه, شاعر, قبل از قرائت اطلاعیه کانون نویسندگان در تبعید گفت:
تراژدی اشرف مرز بین دلاوری و وادادگی است . در جهان استبدادی دهشتناک تر و وحشی تر از رژیم خمینی نشان نداریم . و اگر کسی و یا کسانی نسبت به این تراژدی واکنش نشان ندهند لا جرم که در زمره وادادگان جای دارند.
آبتین آیینه درادامه سروده ای را تقدیم به اشرفیان قرائت نمود.
در بخش دیگری از برنامه علی فیاض حمله به اشرف را به تفصیل مورد بررسی قرار دادو گفت:
یاد شهدای شهر اشرف را گرامی میداریم و به مجروهان و دیگر اشرفیان اعلام میداریم که آنان تنها نیستند
"نامشان زمزمه نیمه شب مستان باد تا نگویند که از یاد فراموشانند".
آنچه در اشرف گذشت، صرف نظر از توجیهات قانونی و غیر قانونی آن، از مصادیق تجاوز به حقوق انسان و در زمره جنایات جنگی به شمار می رود. تهاجم به اشرف و کشتار مجاهدانی که فاقد هرگونه سلاح می باشند، نشان از ددمنشی و دشمنی کسانی دارد که آنجا را هدف قرار دادند. فراموش نشود که مجاهدین مرتکب هیچ عمل خلاف مصوبات و پیمان های بسته شده با دولت آمریکا و عراق نشده بودند. آنها هیچ قرار دادی را نقض نکرده بودند.
پس آنچه در آنجا پیش آمد، نه تنها فاقد هر نوع مشروعیت و وجهه قانونی بود، بلکه کاملا بی شرمانه و مشمئز کننده بود.
تعرض به اشرف، تعرض به تمامی نیروهای اپوزیسیون است. صرف نظر از اختلافات و دیدگاه های متفاوت آنها. تعرض به همه نیروهایی است که علیه تمامیت رژیم و سرنگونی کلیت و تمامی اجزای آن به مبارزه برخاسته اند، تعرض به مخالفان استبداد و تعرض به حقوق قانونی و دموکراتیک مردم ایران می باشد.
تعرض به حق انسان هایی است که برای رهایی و عدالت و نفی استبداد و استثمار و دیکتاتوری به مبارزه بر می خیزند. تعرضی که تنها ننگی تاریخی بر پیشانی عاملین آن می باشد!
در مراسم شب همبستگی, همچنین اطلاعیه های حزب اتحاد کمونیسم کارگری و سازمان چریکهای فذائی خلق خوانده شد.
فریدون انوشه, شاعر, چهار سروده کوتاه را به اشرفیان تقدیم نمود.
گروه موسیقی سیمرغ در فواصل برنامه ها,ترانه های انگیزاننده و شورانگیزی در بزرگداشت حماسه فروغ اشرف اجرا نمود.
شب همبستگی بااشرف با پای فشاری بر عهد شرکت کنندگان در ادامه حمایت از اشرفیان همراه با احساسات پر شور شرکت کنندگان وشعر خوانی ساعت ها ادامه داشت.