نیروهای آزادیبخش لیبی در حال پاکسازی مناطق اطراف مصراته

به گزارش تلویزیون الجزیره 16 اردیبهشت، نیروهای آزادی بخش لیبی در حال پاکسازی مناطق اطراف مصراته با هدف پیشروی به سوی طرابلس می باشند.

همچنین شهرهای جنوبی تونس به پایگاه پشتیبانی برای شکستن محاصره شهرهای جبل غربی لیبی که تحت کنترل نیروهای آزادی بخش لیبی است، تبدیل شده است.
گزارشها حاکی است درگیری هایی بین نیروهای قذافی و مخالفان در این منطقه به وقوع پیوسته است.
یکی از مخالفان حکومت قذافی در گفتگو با الجزیره گفت: گزارش اوکامپو دادستان دادگاه جنایی بین‌المللی درباره جنایات انجام شده علیه مردم لیبی و درخواست وی برای دستگیری سه تن از عاملان جنایت جنگی در لیبی، باعث افت روحیه سربازان قذافی شده است.

اعضای گروه تماس لیبی متشکل از ۲۲ کشور خارجی روز پنج‌شنبه اعلام کردند صندوقی با نظارت بین‌المللی تشکیل می‌دهند تا برای تشکیلات موقت در بنغازی و رفع مایحتاج مردم لیبی هزینه شود. 
پس از نشست گروه تماس لیبی در رم پایتخت ایتالیا، هیلاری کلینتون وزیر امور خارجه آمریکا اعلام کرد پولهای لیبی که در آمریکا بلوکه شده است در خدمت مردم لیبی استفاده خواهد شد.
از سوی دیگر دولت فرانسه به چهارده تن از دیپلمات های قذافی که در این کشور هستند، دستور داد طی 48 ساعت، خاک فرانسه را ترک کنند.
به گزارش آسوشیتدپرس یک مقام دولتی فرانسه گفت: این افراد، دیپلمات سابق محسوب می‌شوند و دیگر اجازه حضور در خاک فرانسه را ندارند و به آنها گفته شده طی ۲۴ تا ۴۸ ساعت کشور را ترک کنند.