در این جلسه که با عنوان : خاورمیانه ، ایران و اشرف در محل بنیاد دولفین در شهر کونئؤ برگزارگردید معاون شهردار و جمعی از شخصیتهای سیاسی و فرهنگی شهر کونئو از جمله رئیس شورای شهر، تعدادی از اعضای شورای شهرداری و اعضای شورای فرمانداری کونئو حضور داشتند.
کارلو بوزّلی معاون شهردار کونئو که ریاست جلسه را به عهده داشت ضمن تشریح نقش اشرف و حمایتهای بین المللی و شهرداری کونئو از مقاومت ایران، به بررسی تحولات و خیزش کشورهای منطقه علیه دیکتاتورها پرداخت و گفت: در ابتدا رژیم ایران سعی میکرد که با مداخله در این کشورها به نفع خود سوء استفاده کند ولی همانطور که شاهد بودیم قیام کنندگان اجازه ندادند که رژیم ایران بنیادگرایی را به این کشورها صادر کند و از رژیم ایران فاصله گرفتند.
محمود حکمیان عضو کمیسیون خارجه شورای ملی مقاومت ایران ضمن تقدیر از مقاومت و پایداری قهرمانان شهر اشرف که در این سالیان به نقطه امید و الهام دهنده مردم ایران و جوانان قیام کننده در سراسر کشور تبدیل شده اند وحشت رژیم از مقاومت مردم ایران و اشرف و واکنشهای رژیم به تهاجم وحشیانه اخیر و ازدیاد بلندگوها از یکسو و دستگیری خانواده اشرفیان در داخل کشور از سوی دیگر را مورد تشریح قرارداد.
دکتر خسرو نیکزاد، جراح و از اعضای جامعه پزشکان ایرانی در ایتالیا گفت: موج تغییر، ایران را هم فرا خواهد گرفت و خوشبختانه در ایران یک آلترناتیو و جانشین بسیار قوی همچون شورای ملی مقاومت ایران و شهر اشرف وجود دارد که میتوانند راه را برای دستیابی مردم ایران به آزادی و دموکراسی هموار سازند.