حزب سوسیالیست فرانسه : قتل عام اشرف باید متوقف شود

حزب سوسیالیست فرانسه با درج مطلبی برروی سایت این حزب در تاریخ 17 اردیبهشت،ضمن محکومیت قتل عام اشرف، خواهان توقف سرکوب اشرف و امدادرسانی به ساکنان آن شد. متن این بیانیه از این قراراست: از زمان انتقال مسئولیت کمپ اشرف در عراق که مجاهدین خلق در آن پناهنده میباشند، به مقامات عراقی، اهالی کمپ قربانی یک سرکوب فزاینده و مرگبار هستند. بعد از دخالت نیروهای امنیتی عراقی در 8 آوریل گذشته، سازمان ملل مرگ 34 نفر را برسمیت شناخت. این خشونتهای غیر قابل قبول از سوی کمیسر عالی حقوق بشر سازمان ملل افشا شد و از سوی جامعه بین المللی محکوم گردید ولی هیچگونه اقدام مؤثر برای حفاظت از آن موقع اتخاذ نشده است.

همراه با سازمانهای مدافع حقوق بشر، حزب سوسیالیست سرکوب مرگبار علیه اهالی کمپ اشرف را افشاء میکند و خواستار تضمین حفاظت اهالی اشرف میگردد.
حقوق بین المللی بشردوستانه رژیم عراق را موظف میسازد که امنیت پناهندگان و افراد حفاظت شده از سوی کنوانسیون چهارم ژنو را تأمین نماید. در هر شرایطی، حافظت غیر نظامیان بایستی در الویت باشد و فرانسه و اتحادیه اروپا باید خواستار تضمین آن باشند.

برای دیدن متن فرانسه اینجارا کلیک کنید