در این گزارش مشخص شده، ممنوعیت صدور ویزا و همچنین توقیف اموال برای سیزده مقام سوری که در سرکوبهای معترضان نقش دارند، اجرا خواهد شد.
این بیانیه همچنین آمده است که این مصوبه روز سهشنبه در نشریه رسمی اتحادیه اروپا منتشر خواهد شد و این بمثابه اجرای تحریمها در روز سهشنبه خواهد بود.
سازمان ملل متحد روز دوشنبه اعلام کرد، مقامهای سوری هنوز مجوز لازم برای ورود کاروان کمکهای بشردوستانه این سازمان به شهر درعا را صادر نکردهاند.
سخنگوی سازمان ملل متحد میگوید: «هنوز کاروان کمکهای بشردوستانه (سازمان ملل متحد) وارد شهر درعا نشده »
وی همچنین میگوید «ما در تلاش هستیم علت دسترسی پیدا نکردن (به شهر درعا) را روشن کنیم و ما همچنین در تلاش هستیم تا به دیگر مناطق سوریه نیز دسترسی پیدا کنیم.»
سخنگوی سازمان ملل در ادامه گفت: «ما در تلاشیم دلیل این که چرا تا حالا کاروان این کمکها به درعا نرسیده را روشن کنیم. باید دید که این کاروان کمکها در روزهای آینده میتواند وارد شهر درعا بشود یا نه».
هفته گذشته بان گی مون،در تماس تلفنی با بشار اسد، بر سر ارسال کمکهای بشردوستانه به درعا توافق کرده بود.
به گزارش خبرگزاری آسوشیتدپرس، یک فعال حقوق بشر گفته است: بازداشتهای روز دوشنبه در مناطقی چون حمص، شهر ساحلی بانیاس، مناطقی در اطراف دمشق و روستاهای حومه شهر درعا در جنوب سوریه انجام شده است.
آسوشیتدپرس مینویسد طی این مدت نا آرامی در سوریه دست کم ۶۳۰ نفر کشته شدهاند.
تظاهرات اعتراضی در درعا حدود دو ماه است که آغاز شده و بشار اسد برای سرکوب این اعتراضات واحدهای ارتش را به این شهر فرستاده است .
گفته میشود در همین روز صدای تیراندازی در منطقه «مادامیه» در دمشق نیز شنیده شده است.
از طرف دیگر بعداز ظهر روز دوشنبه دهها تن از زنانی که بستگان آنها طی روز های اخیر بازداشت شدهاند در بانیاس دست به تجمع زدهاند و همه دستگیرشدگان در یک استادیوم ورزشی در شهر بانیاس نگهداری میشوند.این فعال حقوق بشر میگوید
مقامات دولتی قول دادهاند تمام مردان بازداشت شده بالای ۴۰ سال را به زودی آزاد میکنند.