در میان سیاسیون افرادی همچون مرتضی نبوی، حسین فدایی، حداد عادل و در میان بزرگان اشخاصی همچون آخوند مصباح به تلویح و بعضاً بهطور صریح از این رویه انتقاد کردند. آخوند مصباح که در سال ۸۴ از حامیان احمدینژاد بود و رابطه خوبی هم با او داشت و از طرفی یکی از افرادی است که در میان روحانیان به خط شناسی معروف است و بسیاری معتقدند که او انحرافات را زودتر از دیگران شناخته و با صراحت بیشتری به مقابله با آنان میپردازد در میان منتقدین چند وقت گذشته احمدینژاد صریحترین مطالب را در انتقاد به بحث مکتب ایرانی و جریان انحرافی و فتنه جدید در لباس دین و ولایتمداری بیان کرده است. وی هفته گذشته در سخنانی صریحاً اعلام کرد که: ”دین را باید به کمک علما از قرآن و کلمات معصومین آموخت، نه از مرتاض و جنگیر! “. . .
بعدها صفار هرندی در سخنانی افشا کرد که وقتی رهبر انقلاب اصرار وی در مورد مشایی را از وی جویا شدهاند احمدینژاد در پاسخ گفته است: «تا کنون هیچ کس بهاندازه مشایی به من کمک نکرده است!» و او حتی رهبر انقلاب را هم از این حرف مستثنی نکرده بود با اینکه همگان از حمایت اشکار و نهان خامنهای از دولت و رئیسجمهور با خبر بودند و تازه بر خلاف احمدینژاد همگان بر این باور بودند که اتفاقا مشایی و اظهاراتش بیشترین هزینه را برای دولت احمدینژاد به همراه داشته است.
احمدینژاد یک بار دیگر هم در پاسخ شخصی که در حضور او و مشایی به انتقاد از مشایی و اظهاراتش پرداخته بود گفته بود ”فلانی خودت را خسته نکن در این دنیا بهتر از این (مشایی) پیدا نمیکنی! “
ظاهراً مجموعه رفتار احمدینژاد سبب رنجش بسیاری از هواداران، دوستان و حتی خویشان وی شده است. برادر وی از رفتار او و تاثیر او از مشایی بسیار ناخرسند است و این ناخرسندی را هم پنهان نمیکند. آخوند صدیقی نیز چند شب پیش در سخنانی از نارضایتی فرزندان احمدینژاد از وی خبر داد. . .
دفاع احمدینژاد از اظهارات مشایی، برکناری متکی به شیوه احمدینژادی، عزل وزرای منتقد مشایی بهصورت فلهای تا جایی که هیأت دولت را از اعتبار میاندازد چه معنایی میتواند داشته باشد؟! برخی اظهارات جنجالی وی و مشایی و برخی اقدامات عجیب وی در طول این سالها با چه تدبیری انجام میگرفت؟ با تدبیر مشایی و مشورت با وی؟!. . ..