فراخوان کمیسیون زنان شورای ملی مقاومت برای نجات جان زنان زندانی در اردوگاه مرگ قرچک ورامین

خانم سروناز چیت ساز، مسئول کمیسیون زنان شورای ملی مقاومت ایران، نسبت به جان زندانیان سیاسی زن که به اردوگاه مرگ قرچک منتقل شده اند هشدار داد و از دبیرکل، کمیسر عالی حقوق بشر و دیگر ارگانهای ذیربط ملل متحد خواستار مداخله فوری به منظور نجات جان زندانیان سیاسی به‌ویژه زندانیان زن شد.

طی هفته گذشته، دژخیمان رژیم آخوندی، به منظور تشدید فشار بر زنان زندانی سیاسی آنان را از زندانهای گوهردشت و اوین به اردوگاه مرگ قرچک ورامین منتقل کرده اند که محل زندانیان عادی و خطرناک است.
شماری از زندانیان منتقل شده به اردوگاه مرگ قرچک از خانواده های شهیدان حمله 19فروردین به اشرف یا از خانواده های مجاهدان اشرف هستند. از جمله:
- خانم شبنم مددزاده ، دانشجوی 25ساله که به خاطر داشتن رابطه خانوادگی با مجاهدان اشرف به 5سال زندان محکوم شده است. یک خواهر و یک برادر وی به نامهای مهدیه و علی اکبر در کشتار 19فروردین به شهادت رسیدند.
- خانم مریم حاجیلویی 32ساله، که برادرش مسعود حاجیلویی در قتل عام 19فروردین به شهادت رسید.
- خانم مریم اکبرزاده، 32ساله، مادر 3فرزند از دستگیرشدگان قیام و محکوم به 15سال حبس است, 4تن از اعضای خانواده او در اشرف هستند. چهار برادر وی نیز به جرم هواداری از مجاهدین در دهه60 اعدام شدند.
- خانم کبری امیرخیزی، 56ساله، که یک چشمش بر اثر شکنجه نابینا شده و مبتلا به بیماری حاد قلبی است. 5تن از بستگانش ازجمله دو فرزندش در اشرف هستند.
- خانم مطهره بهرامی، 61ساله، از بستگان مجاهدان اشرف، احمد و محسن دانشپور، پسر و همسرش به اتهام آخوندساخته محاربه به اعدام محکوم شده اند.
وضع اردوگاه مرگ قرچک که در بین مردم به کهریزک دوم معروف است، از هر لحاظ بسا وخامت بارتر از زندانهای اوین و گوهردشت است. زندانیان به چند سوله متعفن و فوق العاده کثیف و غیربهداشتی منتقل شده اند. زندانیان از نظر آب، امکان استحمام، امکانات بهداشتی و درمانی و امکانات زندگی روزمره به شدت در مضیقه هستند. غذای زندانیان تکه یی نان و پنیر بخور و نمیر است. به زندانیان تنها یک بار در روز اجازه استفاده از دستشویی داده می‌شود. اعتراض زندانیان به این فشارهای ضد انسانی، با ضرب و جرح با باتون و هتاکی های رذیلانه پاسخ داده می شود.

کمیسیون زنان شورای ملی مقاومت ایران
22اردیبهشت1390 (12مه2011)