مشایی که علاوه بر اتهام بیتوجهی به دستورات ولیفقیه، متهم به تحریک احمدی نژاد در مخالفت با برخی فرامین خامنه ای است، بهدنبال ناکامی در اجرای پروژه یک دست سازی کابینه با مخالفت خامنه ای، در گفتگو با ایرنا گفت که به ولایت فقیه اعتقاد دارد و از آن تبعیت میکند!
وی با چاپلوسی خاص خود گفت که تبعیت از ولیفقیه از لوازم اعتقاد به غیبت امام عصر است، و در ادامه گفت که ”آقای احمدینژاد و همکارانش در دولت، همواره التزام عملی خود را به ولایتفقیه، اثبات کردهاند و در این مسیر از امتحانات متعدد و سخت، سرافراز بیرون آمدهاند. با قاطعیت میگویم که هیچکس بهاندازه آقای احمدینژاد التزام نظری و عملی خود را به ولایتفقیه به اثبات نرسانده است، اما بعضیها که موفقیت دولت را برنمی تابند و هرگز نتوانستهاند مدیریت برجسته رئیسجمهور را ببینند، سعی کردهاند به شیوه های مختلف زمینه تضعیف دولت را فراهم کنند. آنها برای کسب قدرت و منفعت، به اختلاف دامن میزنند و چه بخواهند و چه نخواهند عملاً بر اساس سناریوی حاکمیت دوگانه بازی میکنند“.
رئیس دفتر احمدی نژاد همچنین ”بنابه دلایلی“ که آنها را بیان نکرد گفته است که ”در شرایط فعلی قصد پاسخگویی به شبهات“ را ندارد.
مشایی در عین حال منتقدان جریان انحرافی و برخی اقدامات احمدی نژاد را که طیفی بزرگی از آخوندها، نمایندگان مجلس و تشکلهای سیاسی و دانشجویی هستند، را به ”دروغ پردازی“، ”فریب کاری“ و ”خیال بافی“ متهم کرد و گفت: ”من این طور برداشت کردهام که برخلاف عده ای که فقط اهل شعار و ادعا هستند، نگاه و رابطه احمدینژاد نسبت به ولی فقیه، ویژه است. اتفاقا درک روشن، دقیق و عالمانه احمدی نژاد از جایگاه و شان و منزلت ولایتفقیه و خلوص او در دفاع از رهبری و ولیفقیه بسیار ذیقیمت است.“
وی بدون بیان علت اقدامات سؤال برانگیز و جنجالی خود از جمله در ماجرای مردم اسرائیل، سازمان حج و زیارت، برگزاری همایش هایی با حضور برخی افراد ضد انقلاب، هزینه میلیاردها تومان بودجه به اسم توسعه فرهنگی و با وجود ابراز نگرانی خامنه ای ، عزل و نصب های نگرانکننده در هیأت دولت و سایر بخش های قوه مجریه و… عنوان کرده است که ” برای اینجانب و همه اعضای دولت و قاطبه خدمتگزاران، همین درک و فهم و همین خلوص و شجاعت در دفاع از حریم ولایت و رهبری افتخار است“.
وی در پاسخ به این سؤال که ارزیابی شما از علت ورود پرحجم خواص به این صحنه و بیان عبارات تند علیه احمدی نژاد چیست؟ برداشت منتقدان از سکوت ده روزه رئیسجمهور را ”غلط“ و ”شتابزده“ دانسته و گفته است: این موضوع در آینده قابل بحث است و واقعیات زیادی باید گفته شود. در هر حال بعضی خواص به علت برداشت غلط از سکوت چند روزه رئیسجمهور، بهصورتی شتابزده واکنش نشان دادند و منویات درونی خویش را بروز دادند. آنها انتظارات و درک نادرستی از مسایل دارند و بهدلیل واکنش های شتابزده، دستشان پیش ملت رو شده و در آینده، واقعیاتی از علت این هجمهها علیه رئیسجمهور روشن خواهد شد.“