به گزارش هفتهنامه «شما» ارگان حزب موتلفه، محمد تقی مصباح یزدی، عضو خبرگان ارتجاع و رئیس موسسه آموزشی موسوم به «امام خمینی»، با انتقاد از تعابیری چون «امام زمان خود جامعه را اداره میکند»، گفته است: درست است که در ابتدا این سخن برای ارادتمندان و علاقهمندان به امام زمان خوشایند است، ولی نتیجه احتمالی این حرف این میشود وقتی آقا جامعه را اداره میکند ما به «واسطه» نیاز نداریم.
محمدتقی مصباح یزدی در باره نتیجه استفاده از چنین تعابیری هشدار داد و گفت: احتمال دارد که در بین جوانان جا بیفتاد که «کسی که درمملکت سرکار است بالاتر از ولیفقیه است و اصلاً خودش با امام زمان ارتباط دارد».
محمدتقی مصباحیزدی در ادامه اضافه کرده است: «حالا اگر یک کسی ریاست داشته باشد، پول هم در اختیارش باشد و سوابقی هم که ایشان دارد، هیچ بعید نیست که روزی بیاید و بگوید من هرچه دارم از این آدم دارم و همه خدمات من به حساب اوست که از پشت پشت پرده، مملکت را اداره میکرد و با امام زمان ارتباط داشت».
در حالی محمدتقی مصباحیزدی از بکار بردن تعابیری چون «اداره کشور» به دست امام زمان انتقاد کرده است که روز جمعه احمد جنتی، دبیر شورای نگهبان نیز از محمود احمدینژاد بهدلیل استفاده از چنین مفاهیمی انتقاد کرد.
احمدی جنتی گفته بود: «ادعای تشرف خدمت حضرت ولیعصر (امام زمان) میکنند؛ کسی را عزل میکنند، میگویند آقا فرموده است».
حرفهایی که اصلاً «ساده» نیستند
محمدتقی مصباحیزدی در ادامه گفتگو با اعضای حزب موتلفه درباره اظهارات اسفندیار رحیم مشایی، رئیس دفتر محمود احمدینژاد، گفته است: «بعد روی کارها و حرفهای شخص جنجالآفرین حساس شدیم، دیدیم خیلی حرفهای بوداری است و اصلاً حرفهای سادهای نیست. بنده روز به روز احساس کردم که خطر بسیار عظیمی در این جریان، نهفته است و تلاش زیادی در این راه شده. عقلم نمیرسید که آیا هیپنوتیزم است، سحر است، ارتباط با مرتاضین است؟»
این عضو خبرگان رهبری اضافه کرده است: «بنده این جور چیزها را بلد نیستم، ولی میدانستم که در این قضیه، چیزی غیرطبیعی وجود دارد. دیدیم که این شخص مسألهدار، این آقا را مسخّر کرده و او توی مشتش هست. البته قرائن فراوانند و خود شما بیشتر از ما اطلاع دارید که حتی تأثیر نگاه و برخورد و آثار طلسمات و چیزهایی از این قبیل در کار است».
محمدتقی مصباحیزدی در ادامه به ویژگیهای شخصی محمود احمدینژاد اشاره کرده و گفته است: «بهره هوشی این شخص به تصدیق دوست و دشمن از حد متعارف بالاتر است، پس چگونه شیفته یک شخص عادی میشود؟ آن هم شیفتگیای که چنین حرکات نامعقولی از او سر بزند! یک وقتی به برخی از دوستان نزدیکم گفتم که بیش از ۹۰ درصد معتقدم که او سحر شده است! این وضعیت ابداً طبیعی نیست. هیچ آدم عاقلی چنین کارهائی نمیکند، مگر آن که اختیار از او سلب شده باشد. این کارها هیچ توجیهی ندارند».
اسفندیار رحیممشایی گرچه از آغاز دولت دهم هدف انتقادات اصولگرایان منتقد دولت بوده، اما از زمان پذیرش استعفای وزیر اطلاعات توسط محمود احمدینژاد و دستور آیتالله علی خامنهای برای ابقای او، بهعنوان هدایتگر «جریان انحرافی» در دولت، به شکل بیسابقهیی مورد حمله قرار گرفته است.
احمدینژاد و انتخابات
محمدتقی مصباحیزدی در بخش دیگری از اظهارات خود به دلایل پیروزی محمود احمدینژاد در انتخابات ریاست جمهوری سال ۱۳۸۴ بر رقبای خود اشاره کرد و گفت: «عامل ظاهری این بود که این شعارها مطرح شدند و مردم دل به این شعارها بستند».
محمدتقی مصباحیزدی در انتخابات ریاست جمهوری سال ۱۳۸۴ و انتخابات سال ۱۳۸۸ از حامیان اصلی محمود احمدینژاد در قم بهشمار میرفت.
محمد تقی مصباح یزدی سپس به تمجید های آیتالله علی خامنهای، رهبر جمهوری اسلامی از دولت محمود احمدینژاد پرداخته و گفته است: «تعبیراتی که ایشان درباره این دولت به کار بردند، در تاریخ میماند».
وی اضافه کرده است: «ایشان فرمودند از اول مشروطیت تا بهحال چنین دولتی سر کار نیامده است و تعبیر بسیار بلندی است. بالاخره کارهای عظیمی انجام شدند که دوست و دشمن به آنها اعتراف دارند، ولی فراموش نکنیم که اینها هیچکدام دلیل مطلق بودن یک فرد نمیشوند و ممکن است او هم اشتباه کند».
رئیس موسسه امام خمینی میگوید، اما اکنون برخی اقدامات دولت محمود احمدینژاد قابل توجیه نیستند.
محمدتقی مصباحیزدی گفته است: «ولی کمکم چیزهایی ظاهر شدند که اصلاً قابل توجیه نیستند و هیچ منطقی آنها را تأیید نمیکند. نه برهان عقلی تأیید میکند، نه دلیل شرعی و نه اقتصادی و نه کار سیاسی است».
حملات گسترده حامیان آیتالله خامنهای علیه محمود احمدینژاد و اطرافیان وی در حالی شدت گرفته است که قرار است او روز یکشنبه در یک گفت وگوی زنده تلویزیونی شرکت کند.
برگرفته از سایت رادیو فردا