پیامدهای ادغام وزارت نفت

هشدار کارشناسان رژیم آخوندی: «ادغام، انحلال یا حذف وزارت نفت عواقب نگران کننده یی برای  صنعت نفت دارد و  معلوم نیست چه برسر  این صنعت استراتژیک بیاورد».  

 ” توسعه صنعت نفت و سایه سنگین ادغام” مطلبی کارشناسی از روزنامه حکومتی دنیای اقتصاد 26 اردیبهشت  آمده است، معاون برنامه‌ریزی وزیر نفت می‌گوید: «نظر کارشناسی از وزارت نفت برای ادغام با وزارت نیرو خواسته نشد»، یکی از معاونان کلیدی وزیر نیرو نیز می‌گوید: «ما هیچ نقشی در این مصوبه نداشتیم»، با این اظهارات آیا نمی بایست نتیجه گرفت که نه تنها بدنه کارشناسی و مدیریتی این وزارتخانه‌ها در فرآیند ادغام  به بازی گرفته نشده‌اند، بلکه حتی عالی‌ترین سطوح مدیران در این دو وزارتخانه از این تصمیم بی‌خبر نگه داشته شده‌اند؟  یعنی  تصمیم‌گیران در دولت … سلیقه خود را ملاک تصمیم در خصوص آینده صنعت نفت کشور قرار داده اند. اعمال سلیقه‌ای که می‌تواند ضربات سنگینی بر آینده صنعت نفت، بلکه بر آینده نظام اقتصادی کشور که به شدت به درآمدهای نفتی وابسته است، وارد آورد.
این کارشناس حکومتی می افزاید: در این میان باید غصه‌دار توسعه میادین مشترک نفتی بود؛ میادینی که به‌رغم اهمیت عنصر زمان در برداشت از آنها، تاکنون نتوانسته‌ایم سهم خود را از آنها استیفا کنیم. سهمی که اگر تا دیروز قربانی آزمون و خطا و تعلل مدیرانی بود که تا می‌آمدند صنعت نفت را بشناسند عوض می‌شدند، از امروز به بعد قربانی وقفه ناگزیری خواهد بود که تغییر و تحولات سازمانی جدید در این گونه موارد به بار می‌آورد. آیا آنها که تحولات اخیر را رقم زده‌اند، می‌دانند که چنین تصمیمات عجولانه‌ای توسعه صنعت نفت به طور عام و بهره‌برداری از میادین مشترک نفتی به وجه خاص را حداقل تا آینده‌ای قابل پیش‌بینی به محاق فراموشی خواهد برد؟ این گونه مباد که اگر شد، باید به شرکایمان در میادین نفتی بگوییم که خیالتان راحت باشد، برداشت کنید که ما حالا حالاها مشغول ادغامیم.