دفتر دائمی امارات در مقرناتو

امارات متحده عرب برای مبادلات اطلاعات و همکاری های دوجانبه، خواستار تعیین یک سفیر دائمی این امارات در دفترمرکزی ناتوشده است.

این اولین بار است که کشورهای عربی خواستارهمکاری و همیاری پیمان دفاعی اتلانتیک شمالی و کشورهای عرب حاشیه جنوب خلیج فارس می‌گردند.
این خبرامروز از سوی ”رادوس لاو سیکورسکی“ وزیرامورخارجه لهستان، به‌مناسبت دیدار وزیرامور خارجه امارات متحده عربی ازاین کشور، اعلام شد. درواکنش به این سخنگوی رسمی ناتو دربروکسل بعد ازظهرامروز با تأیید این خبرگفت: دراین رابطه درخواستی از سوی امارات متحده عربی به ناتو تسلیم شده است.
به گفته سخنگوی ناتو، اعضاء ناتو در حال بررسی درخواست امارات برای گشودن نمایندگی این کشور دردفتراین سازمان هستند.
سخنگوی ناتو یادآوری کرد که این درخواست در چارچوب سیاست همکاری های جدید ناتو طرح و بررسی خواهد شده که در روزهای چهاردهم و پانزدهم ماه آوریل در نشست وزرای امورخارجه اعضاء ناتو در برلین به تصویب رسید.
لازم به یادآوری است که هم‌اکنون امارات متحده عربی و قطر برای پایان دادن به جنگ داخلی لیبی و برکناری معمرقذافی از قدرت با ناتو در حال همکاری هستند.
سایت رادیو فرانسه 28 اردیبهشت