تجمع اعتراض‌آمیز مرغداران در وزارت بازرگانی

مدیرعامل اتحادیه مرغداران کشور با اشاره به تجمع اعتراض‌آمیز مرغداران در وزارت بازرگانی گفت: هم‌اکنون نمایندگان واحدها مشغول صحبت با یکی از مدیران وزارت بازرگانی هستند.

به گزارش مهر، حسین مقدم‌نیا با بیان این‌که مرغداران در اعتراض به قیمت پایین مرغ زنده به وزارت بازرگانی آمده‌اند، گفت: هم‌اکنون چندین نماینده از سوی مرغداران مشغول صحبت با یکی از مدیران وزارت بازرگانی در محل این وزارتخانه هستند.
وی افزود: البته معاون وزیر بازرگانی در این جلسه حضور ندارد و مرغداران معترض مشغول صحبت با یکی از مدیران کل این وزارتخانه هستند تا بتوانند از کاهش بیشتر قیمت مرغ جلوگیری کنند.
مدیرعامل اتحادیه مرغداران تصریح کرد: مرغداران به قیمت پایین مرغ معترض هستند و معتقدند که مرغداران از این قیمت متضرر می‌شوند.
هم‌اکنون مرغ زنده با قیمت 2100 تومان به فروش می‌رسد که با توجه به افزایش قیمت نهاده های تولید، این رقم برای مرغداران صرفه اقتصادی ندارد.
هرانا 4 خرداد