چین به آمریکا علیه تحریم شرکتهای چینی مرتبط با ایران اعتراض کرد

به گزارش خبرگزاری فرانسه 5 خرداد،وزارت خارجه چین اعتراض خود نسبت به تحریم‌های آمریکا علیه شرکت‌های چینی مرتبط با ایران را ابراز کرده وگفت که این گونه تحریم‌ها به روابط دو طرفه آمریکا و چین آسیب می‌زند و نتیجه سازنده‌ای ندارد.

«جیانگ یو» سخنگوی وزارت خارجه چین روز پنجشنبه گفت: «چین همواره مخالف با تحریم‌هایی است که آمریکا علیه شرکت‌های چینی اعمال می‌کند چون قوانین داخلی را نادیده می‌گیرد و نفعی به بهتر شدن روابط دوطرفه نمی‌کند.»

آمریکا روز سه‌شنبه، چهار شرکت چینی را به دلیل نقض تحریم‌های ایران، کره شمالی و سوریه در ارتباط با فناوری‌هایی با قابلیت کاربرد دوگانه در تسلیحات کشتار جمعی، تحریم کرد.

جیانگ یو گفت: «چین به اندازه کافی قابلیت دارد که چنین مواردی را مورد تحقیق و تفحص قرار دهد و اگر خطایی مرتکب شده، خودش این شرکت‌ها را مجازات و تحریم کند.»

طبق اعلام وزارت خارجه آمریکا، شرکت‌های «کارل لی»، «صنایع دالیان سانی»، «صنایع شیمیایی دالیان ژانگ بنگ» و شرکت «صنایع الکتریک ژیان جونیون» مورد مجازات و تحریم قرار گرفته‌اند.