این رسانه وابسته به باند ولی فقیه مینویسد:
”وقتی متملقین باعث مرگ شدند
الف - ساعتی پس از خروج رئیسجمهور و هیأت همراه او از پالایشگاه آبادان بهمنظور افتتاح فاز سوم بنزین سازی این پالایشگاه، وقوع دو آتش سوزی در این پالایشگاه موجب مرگ حداقل یک نفر و مجروح شدن نزدیک به ۲۰ کارگر در پالایشگاه آبادان شد. شدت انفجار به حدی بود که دود ناشی از آن بهصورت توده سیاهرنگی بر فراز شهر آبادان قرار گرفت و مردم آبادان از این حادثه مطلع شدند.
برخی از مدیران و کارکنان پالایشگاه میگویند بهدلیل عجله های غیرکارشناسی و غیرتخصصی برای راهاندازی این فاز تلاشهای ناموفقی برای تنظیم و راهاندازی در شب قبل از حادثه انجام شد اما متاسفانه در حین راهاندازی این حادثه اتفاق افتاد.
حمید رضا کاتوزیان هم در جمع خبرنگاران با اشاره به انفجار رخ داده در مراسم افتتاح پروژه بنزین سازی پالایشگاه آبادان در حضور رئیسجمهور گفت: این انفجار خرابکاری و یا کاری عمدی نبوده و صرفاً بهدلیل عدم آمادگی پالایشگاه برای افتتاح بوده است. وی تاکید کرد: پالایشگاه با شرایطی راهاندازی شده بود که پیشبینی میشده با خطراتی همراه باشد.
رجا نیوز هم نوشت: برنامه افتتاح فاز سوم واحد بنزین سازی پالایشگاه آبادان که در آخرین تستهای نهایی خود در پایان هفته گذشته نیز ناقص بودن و تکمیل نبودن آن برای برخی از مدیران نفتی محرز شده بود، بهواسطه خودنماییهای تبلیغاتی این افراد، با کشاندن رئیسجمهور به پای این پروژه نیمه کاره، به آتش سوزی در پالایشگاه قدیمی آبادان منجر شد.
نکته اصلی در همین بخش است. چند هفته پیش که رئیسجمهور بحث سرپرستی بر وزارت نفت را مطرح کرد، بسیاری از رسانهها و نمایندگان و کارشناسان گفتند و نوشتند که با توجه به مشغله های فراوان رئیسجمهور این کار خلاف مصلحت وزارت نفت و کشور است. تا اینکه شواری نگهبان هم سرپرستی رئیسجمهور را غیرقانونی دانست اما باز هم دولت حاضر به پذیرش رأی تفسیری شورای نگهبان نشد.
ریشه اتفاقی که رخ داد را باید در همین اصرار ناموجه دانست. اگرچه این حادثه عمدی نبوده است اما حتماًً میتوانست اتفاق نیافتد. عدم اشراف رئیسجمهور بر مسائل و تعاملات داخلی وزارت نفت و عدم نظارت بر عملکرد برخی مدیران سودجو، عاملی است که نمیتوان نقش آن را در بروز این حادثه نادیده گرفت.
از سوئی در شرایطی که دولت بر این وزارتخانه سرپرستی تعیین نکرده است و آن را بلاتکلیف رها کرده، طبیعی است که برخی مدیران از هر فرصتی بهره ببرند تا با خودشیرینی و حرکات نمایشی به رئیسجمهور و تیم گزینش کنندهاش نزدیک شوند تا شاید از این راه به مکنتی برسند. اخباری که پس از انفجار منتشر شده است همگی گویای این موضوع است که کارشناسان وقوع چنینی انفجاری را پیشبینی کرده و هشدار داده بودند. با این توضیح چه عاملی جز سوءاستفاده مدیران با هدف ارتقای شغلی باعث میشود که به رئیسجمهور اطلاعات غلط دهند تا این مراسم برگزار شود.
این مدیران برای ارتقا شغلی پا بر انسانیت و شرافت نهادند. مرگ چند کارگر و زخمیشدن آنها هزینه این رقابت سیاه و ”تملق نهادی شده“ در دولت است. اما در این حادثه تلخ حتماًً شخص رئیسجمهور مقصر است و عذرخواهی کمترین مطالب جامعه است. “