200شرکت اسرائیلی با ایران رابطه دارند!

سایت تابناک وابسته به سپاه  پاسداران، 7 خرداد نوشت: ”رسانه‌های وابسته به رژیم صهیونیستی در ادعایی عجیب اقدام به شایعه‌پراکنی در زمینه همکاری تجاری میان ایران با شرکتهای صهیونیستی کردند“.

تابناک به نقل از گزارش مشرق، ارتباطات اسرائیل با دیکتاتوری آخوندی را منکر شد و مدعی شدکه این اخبار شایعه هستند ولی همین شایعه هم جای شک و شبهه باقی نگذاشته است!!
دیکتاتوری آخوندی که بارها معاملات تجاریش با اسرائیل بر خلاف شعارهای عوامفریبانه اش لورفته است، این ادعا هارا به این خاطر رد میکند که اخیرا دولت آمریکا 7 شرکت که یکی از آنها اسرائیلی بوده اند را به دلیل معاملات با رژیم مورد تحریم قرار داده است . ازهمین رو دیکتاتوری آخوندی حاکم بر ایران تلاش بر پوشاندن این رسوایی! در اذهان مردم ایران میکند.
به گزارش روزنامه شرق که البته با فرهنگ آخوندی  نوشته شده است توجه کنید:”روزنامه صهیونیستی هاآرتص در شماره روز پنجشنبه خود با انتشار شایعه ای مدعی شد که بیش از 200 شرکت اسراییلی وجود دارد که با ایران روابط تجاری دارند.
این روزنامه البته سعی کرد تا این خبر را بنوعی تنظیم کند که امکان تکذیب آن از سوی مخاطب وجود نداشته باشد، این روزنامه نوشت که این روابط تجاری در بخش انرژی انجام شده و ایران از وارداتی که در این راستا داشته، موفق شده است تا برنامه هسته‌ای خود را توسعه دهد.
هاآرتص افزود که پارلمان رژیم صهیونیستی در سال 2008 میلادی قانون ممنوعیت تعامل شرکتهای اسراییلی با ایران را تصویب کرده است، اما کابینه اسراییل هیچ اقدامی را برای توقف این فعالیت‌ها از خود نشان نداده است.
این رسانه‌ صهیونیستی سعی کرد در خبر خود اینگونه وانمود کند که ایران از همکاری با شرکتهای صهیونیستی استقبال می‌کند و این کابینه اسراییل است که می‌خواهد مانع از این روابط شود،
این در حالی است که دولت و ملت ایران به علت جنایتهای رژیم صهیونیستی علیه هم‌کشیان خود در فلسطین و لبنان و سایر کشورهای عربی به کلی روابط خود را در تمامی زمینه‌ها با اسراییل قطع کرده‌اند و بعد از انقلاب اسلامی در ایران هرگز مناسباتی با این رژیم نداشته‌اند.
یکی از ادعاهای این روزنامه در مورد فروش یک نفتکش از سوی شرکت صهیونیستی عوفر به ایران است که ارتش رژیم صهیونیستی دیشب در این زمینه وارد عمل شد و گفت که اطلاعی در این زمینه ندارد، وزارت جنگ رژیم صهیونیستی البته آن را به‌شدت تکذیب کرد.
این در شرایطی است که در مقابل، دفاتر برخی شرکتهای صهیونیستی مانند نستله، نوکیا، کوکاکولا و چند شرکت دیگر، آزادانه در ایران فعالیت دارند که البته اجازه فعالیت به این شرکتها از سوی دولت، همواره مورد اعتراض مجلس شورای اسلامی و عدالتخواهان بوده است. “