وی ادامه داد: «بهخصوص در قوه مقننه و مجریه و قضاییه که ارکان اصلی نظام برای تحقق اهداف نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران و اهداف قانون اساسی در جامعه هستند، این نظارت ضروری تر به نظر میرسد.
اگر یکی از قوا درصدد ساختار شکنی بود رهبری باید با آن برخورد کند
آخوند سعیدی تصریح کرد: ”اگر یک قوه ای مانند قوه مجریه یا قوه مقننه درصدد برآمد که ساختار شکنی کند و از خطوط قرمز عبور کند یا اصولی را نقض کند، این ولی فقیه است که باید به آنها هشدار دهد و نهایتا اگر این هشدارها و تذکرات تاثیرگذار نبود با آنها برخورد کند. “
نماینده ولیفقیه ارتجاع در سپاه افزود:” لذا برخورد امام با نهضت آزادی در همین قالب قابل تحلیل است چون گفتمان نهضت آزادی، گفتمان جبهه ملی و گفتمان بازرگان با گفتمان امام تفاوتهای ماهوی داشت در عرصه سیاست خارجی در عرصه فرهنگ در عرصه اقتصاد تفاوتهایی را شاهد بودیم و امام هشدار و تذکر داد و در نهایت آنها از صحنه کنار رفتند.
وی با اشاره به جریان بنی صدر عنوان کرد: « مرحله بعدی جریان بنی صدر بود که گفتمان بنی صدر با متغیرهایی که داشت با گفتمان اسلام فاصله داشت لذا امام هشدار لازم را به او داد و در نهایت منجر به برخورد با بنی صدر شد و مجلس هم به میان آمد و کفایت این شخص را زیر سؤال برد. »
آخوند سعیدی ادامه داد: « مرحله بعد مسأله منتظری پیش آمد، ضمن اینکه اصلاً در اینجا بحث قوه مجریه و رئیسجمهور و نماینده مجلس مطرح نبود بلکه هر جریان سیاسی و هر شخصی ولو قائممقام رهبری باشد اگر وارد عرصه شکستن اصول و مبانی بشود رهبری عالی نظام باید با این انحراف برخورد نماید، در این موضوع هم امام متوجه شده بود که گفتمان منتظری با گفتمان خودشان متفاوت است و مسیری که میرود مسیر دیگری است لذا امام بعد از مراحل طولانی با تذکرات و ارشادات زیادی که به منتظری دادند، سرانجام برخورد لازم را با ایشان بهعمل آوردند و آقای منتظری هم از صحنه خارج شد. »
وی گفت:« پس از آن در جریان کارگزاران هم اجمالا شاهد متغیرهایی بودیم که بعضاً با گفتمان خمینی و خامنه ای زاویه داشت و در آن مقطع رهبر انقلاب تذکراتی را چه بهصورت شفاهی و چه بهصورت کتبی میدادند. »
نماینده ولیفقیه ارتجاع در سپاه در خصوص دوره اصلاحطلبان! نیز گفت: « بعد از آن موضوع اصلاحطلبان پیش آمد که متاسفانه عناصر سکولار و لیبرال در درون دولت و مجلس شورای اسلامی نفوذ کرده بودند و برخی از اطرافیان آقای خاتمی عناصر نا اهلی بودند بهطوریکه زمینه هنجارشکنی و ساختارشکنی فراهم کردند و رهبری در طول 8سال تذکرات، ارشادات و هدایتهایی برای آنها داشتند، حتی وضعیت به گونهای شد که آقا فرمودند اگر این انحرافات را ادامه دهند صلح امام حسن در کار نخواهد بود و حادثه عاشورا تکرار خواهد شد، این گفتار رهبری حاکی از آن بود که اگر معظم له تنها هم بمانند، تسلیم جریانهای انحرافی نمیشوند. »
وی اضافه کرد:« بعد از آن مسأله فتنه بهوجود آمد و فتنهگران بهدنبال این بودند که کرسی قوه مجریه را تصاحب کنند تا از آن طریق بتوانند به خواستههایشان برسند بنابراین وارد عرصه انتخابات شدند اما در حقیقت آنها وارد بازی خطرناکی شدند که ایستادگی و مقاومت رهبری در این حادثه هم نقطه عطفی در صیانت از حاکمیت دینی و استقرار نظام ولایی در مسیر خود بود.
جریان اصلی دولت در حال تبدیل شدن به ضد خود است
آخوند سعیدی اضافه کرد: ”متاسفیم که در سالهای اخیر با متغیرهایی که درعرصه های مختلف من جمله عرصه سیاست خارجی، عرصه شایسته سالاری و عرصه فرهنگی و در عرصه تعامل با خودی و غیرخودی در دولت احمدینژاد روبهرو شدیم که احساس میکنیم این موارد با شعارهای احمدینژاد و آرمانهایی که قبلاً میگفت و حتی با آرمانهای انقلاب و رهبری هم زاویه داشت. »
نماینده ولیفقیه ارتجاع در سپاه ادامه داد:« واقعاً جای تعجب دارد چطور کسانیکه با شعار مقابله با اشرافی گری به صحنه قدرت آمدند امروز در زیر سایه خود، جریان اشرافی گری تازهیی را میپرورانند، این پدیده عجیب و غریبی است یک جریانی در طول زمان به ضد خودش تبدیل میشود؟ »
وی تاکید کرد:« دلیل حادث شدن این پدیده این است که اگرعناصر اصلی یک جریان هوشیار نباشند، نفوذیها میآیند و جریان اصلی را به ضد خودش تبدیل میکنند، متاسفانه هماکنون چنین اتفاقی درحال شکل گیری است.“
دولت به بلای بزرگ ”عناصر نفوذی“ دچار شد
وی خطاب به احمدی نژاد و باندش هشدار داد و گفت: ”اینها باید بدانند که امت و روحانیت حمایتشان از مسئولان مشروط است و شرط اساسی هم این است که همه در قید ولایت باشند و تعهد لازم را نسبت به ولایت فقیه داشته باشند اما اگر زاویه پیدا کردند دیگر نباید انتظار داشته باشند که مردم متدین و جریان حزباللهی و اصولگرا از آنها حمایت کند.“
عدهیی در دولت به کار حرام و خلاف شرع دست زدهاند
به گزارش رسانه حکومتی عصر ایران وی در بخش دیگری از این گفتگو در خصوص جایگاه رمالی و جن گیری و بروز این مسأله در میان اطرافیان دولت نیز گفت: ”معمولاً از دو طریق برای تسلط بر عناصر ماوراء طبیعه استفاده میشود که یکی از طریق معنویت و عرفان حقیقی و ایمان و عمل صالح است که البته آن هم خیلی انگشت شمار و در حد موحدین وصدیقین است و بندرت پیش میآید که فردی ادعای چنین کاری را داشته باشد. »
نماینده ولیفقیه ارتجاع در سپاه از اینکه این افراد در دولت به کار حرام و خلاف شرع دست زدهاند، گفت: ”عناصری که این کار را انجام میدهند بهمعنای واقعی فاسد هستند، زیرا فن سحر و جادو حرام است و تسلط بر موجودات غیرطبیعی اضرار به نفس و اضرار به موجودات ذیحیات دیگر است که انسان نیستند، تسلط بر آنها و شیاطین و اجنه شر که جز شرارت کار دیگری نمیکنند درست نیست و اصولاً در احکام فقهی ما آمده است که سحر و جادو کار حرامی است.“