حمله سایبری به کنسرن تسلیحاتی آمریکا

در ماه مارس سال جاری میلادی فاش شد که سیستم شرکت امنیتی آر آس ای مورد حملات سایبری هکر‌ها قرار گرفته است. این شرکت آمریکائی تولید کننده یک سیستم احراز هویت به‌نام ”SecurID“ است که مورد استفاده بسیاری از کنسرنها و شرکتهای بزرگ در سراسر جهان است.

به کارمندان این کنسرنها و شرکتها برای ورود به سیستم کامپیوتری توسط دستگاه کوچکی، کلمه رمزی داده می‌شود که دائماً تغییر می‌کند. با کمک این کلمه رمز و یک کد اضافی دیگر، کارمندان می‌توانند وارد سیستم شده و در آن کار کنند.
هشدار به مشتریان آر اس آی
پس از افشای این حمله، متخصصان امنیت سایبری هشدار دادند که دیر یا زود شرکتهائی که از این سیستم استفاده می‌کنند با حملات سایبری روبه‌رو خواهند شد.
خبرگزاری رویترز روز شنبه (۲۸ مه/ ۷ خرداد) به‌نقل از کارمندان کنسرن تسلیحاتی لاکهید مارتین خبر داد که سیستم این کنسرن مورد حمله سایبری قرار گرفته است.
 هواپیمای هرکولس سی ۱۳۰، ساخت کنسرن لاکیهد مارتین به گزارش نیویورک تایمز، تعداد زیادی از کارمندان لاکهید مارتین دستگاههای جدید احراز هویت دریافت کرده‌اند و سیستم کامپیوتری این کنسرن در یک مدت زمانی محدود از بیرون قابل دسترسی نبوده است.
لاکهید مارتین یکی از بزرگترین کنسرن‌های تسلیحاتی جهان است که ۱۳۰ هزار نفر در آن شاغل هستند که سالانه ۴۵ میلیارد دلار درآمد دارد. لاکهید مارتین از مهمترین شرکای تجاری ارتش آمریکاست که به تولید جنگ‌افزارهای بسیار پیشرفته، سیستم‌های موشکی و هواپیماهای جنگی می‌پردازد.
پیش از این نیز در ماه آوریل سال ۲۰۰۹ میلادی اعلام شده بود که اطلاعات مربوط به جنگنده‌های اف ۳۵ این کنسرن به سرقت رفته است. منابع آگاه می‌گویند اطلاعات سری این کنسرن در زمینه ساخت تسلیحات اکنون در یک سیستم مجزا نگهداری می‌شود که دیگر از بیرون امکان دسترسی به آن وجود ندارد.
”حملات دیگر نیز در راه‌اند“
ریک موی، رئیس شرکت امنیت کامپیوتری آن اس اس، احتمال می‌دهد که حمله به شبکه کامپیوتری لاکهید مارتین از سوی همان افرادی صورت گرفته باشد که در ماه مارس به سیستم شرکت امنیتی آر اس آی حمله کرده بودند.
ریک موی می‌گوید: «آنها با کمک بدافزار موفق به کسب اطلاعاتی شدند که زمینه این حمله را فراهم کرده است». وی می‌افزاید: «با توجه به اهداف نظامی و این‌که هنوز میلیونها دستگاه احراز هویت در دست کارمندان دیگر شرکتها هست به نظر می‌رسد ماجرا به پایان نرسیده و حملات دیگر نیز در راه‌اند».
هنوز مشخص نیست که آیا دیگر شرکتها نیز مورد حملات سایبری قرار گرفته‌اند یا خیر. به گزارش رویترز شرکتهائی چون بوئینگ، نورثروپ گرومن و ریتون حاضر به اظهارنظر در این زمینه نشده‌اند.
سایت رادیو آلمان 7 خرداد