اوباما به احتمالی از دمپسی به‌عنوان رئیس ستاد مشترک استفاده کند

سایت هیل- به قلم سم یانگمن  و جیمی کلاتل  8خردادمینویسد:« منابع کاخ سفید روز شنبه گفتند، روز دوشنبه پرزیدنت اوباما به احتمال زیادی اعلام خواهد کرد که ژنرال مارتین دمپسی (martin cempsey) آخرین رئیس ستاد فعلی ارتش به سمت رئیس ستاد مشترک منصوب خواهد شد

کاخ سفید گفت، اوباما “اسامی پرسنل وزارت دفاع را اعلام خواهد کرد، لیکن کم و کیف اعلامها را مورد تأیید قرار نخواهد داد“.
بر طبق منابع وزارت دفاع از آن‌چه کنگره گزارش کرده، دمپسی هفته گذشته در خط مقدم برای جایگزینی آدمیرال مایکل مولن قرار دارد.
مقامات کاخ سفید، معدودی از ژنرالهای ارشد و آدمیرالها را برای جایگزینی مولن، که دومین و آخرین دورش به‌عنوان افسر ارشد نظامی آمریکا در این پاییز پایان می‌یابد، را مورد مورد بررسی قرار داده‌اند.
اگر کاخ سفید دمپسی را کاندید و وی توسط سنا مورد تأیید قرار گیرد، این اولین بار بعد از یک دهه می‌باشد که یک ژنرال ارتش به‌ریاست این سمت خواهد رسید.
دمپسی از اوت 2007 تا مارس 2008 معاون فرمانده سنتکام آمریکا، و از اوت 2005 تا اوت 2007 فرمانده فرماندهی انتقال امنیت ملی چندگانه در عراق بوده است. وی در 11آوریل رئیس ارتش شد.
دمپسی از نزدیک با ژنرال دیوید پترائوس که به‌عنوان مدیر آینده سیا انتخاب شده در عراق کار کرده است. »