حمایت شهردار پیناسکا در ایتالیا از مجاهدان اشرف به ویژه 1000 زن قهرمان اشرف

ایگور الساندرو بونینو شهردار شهر پیناسکا: ما  این افتخار را داریم  که برنامه امشب که در رابطه با مقاومت ایتالیا بر علیه فاشیسم و نقش زنان ایتالیا درآن می باشد   را به 1000 زن  قهرمان اشرف  و به مقاومت ایران هدیه کنیم.

چون أنها برای آزادی کشورشان بر علیه یک دیکتاتوری بی رحم مبارزه می کنند. هر چند آنها مورد حملات جنایت کارانه قرار می گیرند اما  نشان داده اند که سمبل مقاومت و پایداری برای دموکراسی  در کشورشان هستند. من از جامعه بین الملل می خواهم که در حفاظت و امنیت آنان مسئولانه دخالت کنند.

خانم کارلا ریموندو CARLA REYMONDO   مسئول کمسیون فرهنگی شهرداری پیناسکا :
مبارزه زنان ایران برای دموکراسی از 1000  زن قهرمان اشرف  شروع می شود و در خیابانهای ایران جاری می گردد و زنان ایران را به صف اول قیامهای خیابانی بر علیه دیکتاتوری حاکم می کشاند.
آنان سمبل مقاومت برای زنان ایران می باشند و دنیا مسئول حفاظت از این انسانها می باشد.
ما در زمان صلح و دموکراسی شاهد جنایت بر علیه بشریت هستیم , شاهد زیر پا گذاشتن حقوق بین المللی انسانها هستیم که اخیرا در مورد ساکنان اشرف اتفاق افتاده است.
مقاومت زنان ما با مقاومت زنان در اشرف برای سرنگونی دیکتاتوری و بر قراری صلح و دموکراسی در ایران گره می خورد.

دکتریوسف لسا نی از انجمن ایران ازاد و دموکراتیک:
 بیش از 3 دهه است که  فاشیسم مذهبی ملاهای حاکم بر ایران ،  از یک طرف با سرکوب و اختناق ضد انسانی در داخل ایران و حمایت از تروریسم  در منطقه و از طرف دیگر فعالیت برای دستیابی  به بمب اتمی , تنها مانع اصلی برای برقراری دموکراسی در ایران و در خاور میانه هستند و یک خطر جدی برای صلح و امنیت در جهان به شمار می روند.
تنها راه حل دموکراتیک برای تغییر در ایران، همان راه حل سوم خانم مریم رجوی رییس جمهور برگزیده مقاومت ایران و حمایت از قیام مردم ایران و مقاومت سازمان یافته انها می باشد که اشرف هستند، امروز الهام بخش مقاومت و پایداری در برابر وحشی ترین دیکتاتوری معاصر می باشد.
ضروری است که جامعه بین  المللی برای حفاظت اشرف وارد عمل شود.