خامنهای که حرف آخر را در رژیم ایران میزند به مجلس گفت درحالیکه ضعفها و مشکلات وجود دارند… وقتی یک قانونی تصویب میشود دولت باید آن را بهطور کامل و با قدرت و بدون بهانهیی به اجرا درآورد. …
احمدینژاد به مدت 10روز از امور روزمره در اواخر آوریل در اعتراض به وتوی خامنهای کنار کشید. خامنهای تصمیم احمدینژاد برای برکنار کردن حیدر مصلحی وزیر اطلاعات را وتو کرده بود.
این رویارویی، یک بحران سیاسی را در درون محافظهکاران در سلسله مراتب سیاسی ایران را جرقه زد و محافظهکاران مافوق مذهبی، تصمیم احمدینژاد را تقبیح کردند و آن را یک تهدید برای رژیم خواندند و از او مؤکدانه خواستند تا خط داده شده توسط خامنهای را دنبال کند…
طی ماه گذشته، مافوق محافظهکاران مکرراً خواهان برکناری مشایی شدند و او را مقصر در جریان انحرافی خواندند که روی دولت تأثیر گذاشته است.
نبرد بین دولت و مجلس در ماههای اخیر، بهخصوص طی گفتگوی مجلس راجع به بودجه دولت و جمع شدن سوبسیدهای برق، گاز، بنزین و نان برجسته و بارز شده است .
تغییر کابینه احمدینژاد با هدف ادغام نفت و انرژی نیز تنشی در میان محافظهکاران ایجاد کرد و بهطور خاص تصمیم روز 15می که او برای بهدست گرفتن مسئولیت کنترل وزارت نفت گرفت باعث تشدید این تنش گردید.