اخبار شقه در درون رژیم

جناح احمدی نژاد
جناح خامنه ای  حمید بقائی معاون اجرائی احمدی نژاد و از نفرات اصلی مشائی که  قبل از این سمت رئیس سازمان میراث فرهنگی بود، بدلیل فساد مالی در مجوز یک هتل در کیش دیوان عدالت اداری به 4 سال انفصال خدمت محکوم کرده است.

در حالیکه این حکم را دارد ولی منتظر دادگاه تجدید نظر است احمدی نژاد او را معاون اجرائی کرده است. در روزهای اخیر جنگ بر سر حمید بقائی و دفاع احمدی نژاد از او و مقابله جناح خامنه ای شدت گرفته است.
سایت تابناک 4 خرداد 90  با تیتر “دفاع تمام قد احمدی نژاد از بقایی“ نوشت: 
به گزارش ایرنا، محمود احمدی نژاد روز چهارشنبه در مراسم تودیع و معارفه روسای سابق و جدید سازمان میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری در محل موزه ملی ایران با تشکر ویژه از خدمات حمید بقایی به عنوان سکاندار سابق سازمان میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری گفت: آقای بقایی که از این سازمان به دولت آمد سیبل شد و از روزی که فعالیت خود را در نهاد ریاست جمهوری آغاز کرد حملات به وی شروع شد و یک دفعه همه مباحث درباره وی مطرح شد و حال این که قبل از آن چیزی مطرح نبود. عده‌ای می‌گویند سازمان میراث فرهنگی و گردشگری مجوز ساخت هتل می‌دهد و این را جرم تلقی می‌کند که اگر این اقدام جرم است ما به آن افتخار می‌کنیم. ....

 سایت هجرت  نیوز (سایت وابسته به خامنه ای) 7 خرداد 90  نوشت:
سه روز قبل وزیر کشور حسینی معاون استانداری فارس را بعنوان سرپرست استانداری منصوب کرد. از آنجا که حسینی هماهنگی کامل با جریان انحرافی (باند مشائی) را نداشت، در اقدامی نادر (که فقط 3 روز سرپرست بود) حسینی را وادار به استعفاء کردند   و فرهاد سجادی که هماهنگ با جریان انحرافی است  بعنوان سرپرست استانداری شیراز منصوب نمودند.
مردم شیراز (عوامل باند خامنه ای) پس از شنیدن این اتفاق با پیامک یکدیگر را با خبر کرده و در مقابل استانداری فارس تجمع کردند .در این تجمع که حالیکه  پلاکارهایی حاوی شعارهای اعتراضی در دست داشتند علیه لیدر جریان انحرافی (مشائی) شعارهای سر دادند و زیر نامه ای که خطاب به خامنه ای نوشته بودند از مردم امضا زیر آن جمع آوری کردند.
در پایان این تجمع شرکت کنندگان با زدن قفلی به درب استانداری، اعلام کردند که راس ساعت 6 صبح شنبه در مقابل درب ورودی تجمع کرده و اجازه ورود سرپرست جدید را به استانداری نخواهند داد .

خبرآنلاین 07/03/90 
روایت صفار هرندی از خلوت جریان انحرافی
مشاور فرهنگی فرمانده سپاه پاسداران خاطرنشان کرد: آن هایی که از موضع دینی، دم از جدایی دین و سیاست می زنند، به دین فردی معتقدند. یعنی انسان می تواند در دلش با خدا و اولیای خدا رابطه قلبی برقرار کند و به صورت اشراقی و شهودی به حقیقت برسد. جریان انحرافی وقتی می خواهد در محافل و خلوت خودش کمی راحت تر صحبت کند از این زاویه سخن می گوید که دین رابطه ای شخصی میان مومنان و خدای خودشان است، یا رابطه بین امام با ماموم خودش است. هر کس می تواند با امام زمان(عج) رابطه مستقیم برقرار کند و ایشان هم آن شخص را راهنمایی می کند و طبیعتا نیازی به واسطه ای مانند فقها، مراجع و حتی ولی فقیه هم نیست.

جناح خامنه ای
سایت عصر ایران 05/03/90 با تیتر “تیر خلاص احمدی نژاد بر شقیقه تئوری "انفکاک رئیس جمهور از جریان پیرامونی" نوشت”:
هم اکنون ، جریان اصولگرایی سعی دارد ، این باور را در جامعه به وجود بیاورد که آنچه اطرافیان احمدی نژاد - که در ادبیات جدید "جریان انحرافی" نامیده می شوند - انجام می دهند ، اعم از انحرافات اخلاقی و اعتقادی و مفاسد عظیم اقتصادی ، اقداماتی خارج از حوزه دید و اطلاع رئیس جمهور است . تلاش برای القای دوگانگی میان رئیس جمهور و تیم مشایی ، از مدت ها پیش توسط سیاسیون اصولگرا کلید خورد و در سطح رسانه های این جریان و در رأس آنها " کیهان" ادامه پیدا کرد... 
در شرایطی که اصولگرایان ، ضمن جدا دانستن حساب احمدی نژاد از "بقایی و مشایی و ..." ، بر روی برخی پرونده های مالی این افراد متمرکز  و از جمله خواستار شفاف سازی در پروژه صدها میلیارد تومانی "تالارهای کیش" شده بودند ، احمدی نژاد وارد گود شد و به دفاع تمام قد از شخص بقایی و اقدامات او پرداخت و منتقدان را "عقب مانده" توصیف کرد. رئیس جمهور همچنین آب پاکی را بر دست منتقدان ریخت و صراحتاً اعلام کرد که تا روزی که هست مدافع مستحکم، ‌محکم و قاطع  خدمات این افراد خواهد بود. دفاعی که احمدی نژاد از معاون اجرایی اش "حمید بقایی" کرد ، یادآور دفاع تمام قد و همیشگی او از اسفندیار رحیم مشایی بود. به این ترتیب احمدی نژاد تمام آنچه اصولگرایان برای تفکیک او و جریان پیرامونی اش رشته بودند را پنبه کرد. او قبلا هم به صراحت گفته بود هر آنچه مشایی می گوید ، حرف دولت است. این سخنان از چند بابت مهم تر از دفعات قبل بود:
1) این حمایت در شرایطی است که برخی مسئولان با اسناد و مدارک فراوان نزد احمدی نژاد رفته و به طور مستند از برخی اقدامات غیرقانونی این افراد پرده برداشته و خواستار  اعلام برائت از این جریان شدند، و او پاسخ منفی بزرگی میدهد.
2) احمدی نژاد ،بر خلاف دفعات قبل که در جلسات خصوصی به منتقدان می تاخته ، این بار در ملأ عام ، منتقدان را " عقب مانده " توصیف و با این توهین ، به نوعی اعلام جنگ از موضع بالا کرده است.
3) این بار احمدی نژاد نه از مشایی که یک پله پایین از او یعنی بقایی حمایت و موضوع را مصداقی تر کرده است.
با این اوصاف ، باید منتظر ماند و دید ، اصولگرایان  چه تغییری در این روند ایجاد خواهند کرد؟

سایت خبرآنلاین  7خرداد 90
محمدرضا باهنر نایت رئیس مجلس در نشست ماهیانه جامعه اسلامی مهندسین گفت: اتفاقات اخیر دولت و عدم پذیرش وزیر اطلاعات و قهر و مسایلی از این قبیل خیلی خوب نبود. خیلی ها تحلیل کردند که این مسئله برنامه ریزی شده و پیش بینی شده بود. از نظر ما در خصوص اصل عمل یک کار از قبل برنامه ریزی شده بود ولی زمان وقوع یک حادثه بود. اتفاق نامیمون و نامبارکی بود و ده، پانزده روز هم طول کشید ولی آقای رییس جمهور پذیرفتند که آقای مصلحی با حکم رهبری در وزارت اطلاعات باقی بمانند و آقای احمدی نژاد هم که کار را تا استعفا جلو برده بودند در جمع بندی نهایی به این نتیجه رسیدند که در ریاست جمهوری باقی بمانند. الان برداشت ما این است که آقا باز هم علاقمند هستند که این دولت تا پایان دوره قانونی کارش را با آرامش ادامه بدهد و به صورت طبیعی عمر دولت دهم به پایان برسد. البته قبلش برداشت ما این بود که آقا حاضر است خیلی هزینه ها داده شود و دولت دهم کارش را پایان دهد.
 با هنر به  آنچه در جلسه سران قوه مجریه و مقننه با خامنه ای در مورد ادغام وزارت خانه  گذشت اشاره می کند و میگوید: جلسه دو، سه ساعته ای برگزار شد، در این جلسه بحث تفسیر شورای نگهبان مطرح شد، برخی از بخش های جلسه دلگیر کننده بود. آقای احمدی نژاد به تفسیر شورای نگهبان ایراد داشت. که آقا (خامنه ای) میگوید تفسیر شورای نگهبان حرف آخر و لازم الاجرا و باید تبعیت شود. احمدی نژاد مطرح میکند که این، حکم حکومتی است؟ و خامنه ای میگوید این جلسه، جلسه حکومتی است زیرا یکی از وظایف رهبری تنظیم روابط قوا است ولی این نظر، نظر قانون است نه حکم حکومتی.
جناح رفسنجانی
سایت آفتاب 6 خرداد 90 : رفسنجانی که در مراسم بزرگداشت حماسه‌سازان جامعه پزشکی در دوران جنگ با اشاره به این که اعتماد بخشی از مردم در جامعه خدشه‌دار شده گفت:  اگر بخواهیم امروز یک حرف درستی بزنیم و نصیحتی انجام بدهیم آن است که نظام و به طور کلی همه باید تلاش کنیم که اگر اعتماد بخشی از مردم از بین رفته و به تردید افتاده‌اند را برگردانیم و صفای بین دولت و مردم، نظام و مردم و حکومت و مردم را ایجاد کنیم. این کار آسان‌تری است چون مردم آگاه آسان‌تر برمی‌گردند و لجبازی نمی‌کنند بشرط آن‌که واقعیت را ببینند. “
رفسنجانی باشاره به تحولات منطقه گفت:
 می‌توان منطقه را دید که مردم هوشیار، آگاه، مجاهد و مبارز شده‌اند. مردم یمن ماه‌هاست در خیابان هستند و شهید می‌دهند. در لیبی نیز مردم می‌جنگند و کشته می‌دهند. در سوریه نیز مردم مقاومت می‌کنند. در بحرین که یک مظلمه‌ای است و هیچ پناهی نیز در این دنیا ندارند. در مقابل مردم در مصر موفق شدند و در جاهای دیگر حرکت آغاز شده و این‌گونه حرکات ادامه دارد، چون مردم آگاه شده‌اند و حاضر نیستند که استبداد و وابستگی به استعمار را بپذیرند
 کانال‌های فراوان رادیو و تلویزیونی و سرعت انتشار اخبار اینترنتی و وب‌ها همه در اختیار مردم است. اگر حادثه‌ای در هر گوشه از دنیا اتفاق افتد همه مردم در همه جای دنیا می‌توانند آن را ببینند و تحلیل کنند. این‌چنین مردم آگاه دیگر زیر بار استبداد و استکبار نمی‌روند و فقط با صداقت میتوان اعتمادشان را به دست آورد.
سایت هاشمی رفسنجانی 5 خرداد 90 : تحت عنوان یادآوری گذشته (سال 1362) نوشته است:
هاشمی : متحجرین مدعی اند انتخابات حق مردم نیست حق نایب امام زمان است. امام فرمودند: “خطر اینها از سکولارها بیشتر است فتنه گر اصلی همین ها هستند مگر مردم سیاهی لشگرانقلابند؟“  کسانی در جاهایی گفتند که چون حکومت حکومت خدا و حکومت امام زمان است با این استدلال که این حق نایب امام زمان است که انتخابات را هدایت کنند و نمی‌شود مسأله به این مهمی را در اختیار افکار مردم گذاشت این حرف به صورت ظاهرش قابل قبول می‌آید و عوامفریبانه هم می‌تواند باشد . امام به محض اینکه این نکته به گوششان رسید در اولین فرصت این مسأله را که ممکن است صادقانه هم ادا شده باشداما به عنوان یک توطئه‌ای که گوینده‌اش ممکن است خبر از توطئه نداشته، محکوم کردند .
در ادامه این نقل و قول سایت رفسنجانی درباره نامه رفسنجانی به خامنه ای در انتخابات 88می نویسد: آنچه رفسنجانی را برآن داشت که در نامه ای سرگشاده به رهبری انقلاب مشابه نامه تاریخی سال ۵۸ به امام خطر انحراف انقلاب را انذار نماید، بسیار فرآتر از شکوائیه شخصی بود چرا که ایشان بوضوح سایه فتنه ای را که در دهه ۶۰ علیه انقلاب از سوی مدعیان مهدویت تدارک دیده شده بود و توسط امام عقب زده شد را دوباره بر سر جمهوری اسلامی مشاهده کرد و از این رو بود که مقابل سنگین ترین هجوم رسانه ای علیه خویش قدمی پا پس نگذاشت و با آموزه امام راحل به جنگ این فتنه تاریخی رفت.
آزادی نیوز 6 خرداد 90 : با تیتر “توهم جدید آقای هاشمی رفسنجانی“ نوشت:
رفسنجانی در دیدار جمعی از مدیران دستگاه‌های مختلف شهرستان زاهدان گفت: “ممکن است در مقطع و برهه‌ای خاص، جریان یا گروه و باندی خاص بتوانند تعمداً یا سهواً خدشه‌ای به ارزش‌ها وارد و انحرافی در مسیر انقلاب ایجاد و حتی طیف‌هایی را نیز ناخودآگاه با خود همراه کنند، ولی قطعاً جریان‌های انحرافی، بی‌ریشه و سطحی بوده و قادر به ادامه مسیر و تداوم برنامه‌های انحرافی خود نخواهند بود.“ رفسنجانی همچنین بر طرد جریان‌های انحرافی از سوی مردم و مسئولان تاکید کرد. تاکیدی که البته
هاشمی درحالی به صراحت از جریان انحرافی و مسائل مربوط به آن انتقاد میکند که با رویکردش در حمایت از آشوبگران در سال‌های اخیر حتی پس از وقایع 25 بهمن  89، تناسبی ندارد؛ واقعه‌ای که سبب شد حتی بسیاری از ساکتین جریان فتنه هم لب باز کنند و در نکوهش صریح اغتشاشات سخن بگویند اما هاشمی باز هم با سخنان دوپهلو به استقبال آن رفت.
مواضع آقای هاشمی در طول سال‌های اخیر به‌نحوی است که به نظر می‌رسد وی به‌جای تعیین تکلیف کردن برای دیگران، باید ابتدا تکلیف خود را در مقابل انحراف بزرگ و فتنه ریشه‌دار 88 روشن کند. اگرچه او از پیش از انتخابات با حمایت از موسوی، نوشتن نامه بدون سلام و السلام به رهبر انقلاب و سپس حمایت از فتنه‌گران در پشت و روی صحنه مانند نماز جمعه 27 تیر 88، تکلیف خود را روشن کرده است.