لغو سفر شخصیتهای فرهنگی وسیاسی مصر، به تهران

یک رسانه حکومتی فاش ساخت به دنبال دستگیری و اخراج یک دیپلمات جاسوس رژیم از قاهره، مقامات مصر سفر شماری از شخصیتهای فرهنگی و سیاسی این کشور را چند ساعت قبل از پرواز به تهران، لغو کردند.

رسانه حکومتی عصر ایران 9 خرداد  نوشت: رئیس دفتر حفاظت از منافع ایران در قاهره،   از شماری از شخصیت های مصری دعوت کرده بود تا در قالب هیئت 50 نفره ضمن سفر به تهران ، با مقامات ارشد ایرانی از جمله محمود احمدی نژاد رئیس جمهور و دیگر مقامات ارشد ایرانی دیدار کنند تا زمینه ای برای گسترش روابط تهران - قاهره فراهم شود.
به نوشته این رسانه حکومتی،  قرار بود این سفر صبح یکشنبه انجام شود ولی چند ساعت قبل از انجام این سفر ، مقامات امنیتی مصر از بازداشت یک دیپلمات ایرانی به اتهام جاسوسی خبر دادند و سفر هیئت مصری به تهران به تاخیرافتاد.رئیس دفتر حفاظت از منافع ایران اضافه کرده است..هم اکنون بدون موافقت مقامات مصری نمی توان دست به هیچ اقدامی زد.