همچنین در اعتراض به حضور ایادی دیکتاتوری آخوندی در این کشور و دست داشتن آن در سرکوب مردم سوریه، جوانان به اتوبوس حامل نفرات رژیم حمله کردند و شیشه های اتوبوس را شکستند.
به گزارش ای بی سی 8 خرداد، از سوی دیگر بر اثر یورش نظامیان بشاراسد به دو شهر در شمال دمشق و با هجوم به خانههای قیام کنندگان، ۱۱ تن کشته و دهها تن دیگر مجروح شدند.
به گزارش رویتر 8 خرداد، هلیکوپترها و تانکهای ارتش شهرهای رَستن و تَلبیسه را محاصره کردند و با مسلسل در خیابانهای شهر به تیراندازی پرداختند.
گزارشگر خبرگزاری رویتر که خود در زندان سوریه شاهد جنایات زندانبانان و شکنجه گران بشار است بوده است، مشاهدات خود را منتشر کرد. در بخشی از گزارش وی آمده است:
وقتی حوادث درعا را در ذهنم مرور می کنم و هزاران جوان را به یاد می آورم که فریاد "آزادی" سر می دادند، و وقتی که چهره های زنان، سالخوردگان و کودکان آن دیار را پیش چشمم می آورم و می بینم که آنان، شگفتی، سعادتمندی، مبارزه طلبی و بیم و امید را درهم آمیخته اند، احساس می کنم سایه سنگین چندین دهه وحشت از دلها و ذهنها رخت بربسته است.
گزارشگر رویتر می افزاید: صدها جوان اینک سینه سپر می کنند تا در برابر آتش نظامیان، تک تیراندازان _ شکارچیان آدمخوار_ و امنیتی های لباس شخصی از آزادی یک میهن و رهایی ملتی بزرگ دفاع کنند. هرگز فراموش نمی کنم پیکرهای مردان و زنانی را که از ناحیه سر و سینه گلوله خورده اند و در خونین شهر درعا بر دوشها حمل می شوند.