به گزارش عصر ایران برخی منابع غربی و عربی با انتشار این خبر گفتند که در این نامه وزارت امور خارجه بولیوی با " حادثه ناگوار" خواندن دعوت از وزیر دفاع دیکتاتوری آخوندی ، به دولت آرژانتین اطمینان داده است که اقدامات لازم را جهت خروج هر چه سریعتر وزیر دفاع ایران از این کشور انجام داده است.
در این نامه وزارت امور خارجه بولیوی گفته است که از سابقه پرونده آمیا و نقش احتمالی وزیر دفاع ایران در آن حادثه تروریستی اطلاع نداشته و لذا بابت این قصور خود عمیقا عذرخواهی کرده است.
در این نامه ابراز امیدواری شده که اشتباه دعوت از وزیر دفاع ایران ، بر روابط دو جانبه آرژانتین و بولیوی تاثیرات سویی بر جا نگذارد.
عذرخواهی وزارت خارجه بولیوی در حالی انجام شده است که وحیدی بنا به دعوت رسمی " ماریا سسیلیا " همتای بولیویایی خود به این کشور سفر کرده بود. وحیدی سه شنبه شب ( به وقت محلی) خاک بولیوی را ترک کرده است.
بولیوی اعلام کرده است که وحیدی، بلافاصله پس از ورود به این کشور, خاک بولیوی را ترک کرده است.
وحیدی در چارچوب سفری دو روزه روز گذشته وارد سانتاکروز شده بود و قرار بود در این سفر ضمن دیدار با همتای بولیویایی خود در مراسم افتتاح مدرسه نظامی دفاع از (اتحادیه) آلبا شامل کشورهای کوبا، ونزوئلا، بولیوی، نیکاراگوئه و دومینیکن شرکت و در جشن فارغالتحصیلی خلبانان کشورهای ونزوئلا و بولیوی حضور پیدا کند.
دیکتاتوری آخوندی وبولیوی دارای روابط گسترده اقتصادی و سیاسی هستند و دو کشور خواهان مقابله با توسعه نفوذ آمریکا در منطقه آمریکای لاتین ، خاورمیانه و جهان هستند.
دولت آرژانتین به اتهام دست داشتن احمد وحیدی در حادثه تروریستی انفجار مرکز یهودیان آرژانتین دربوینوس آیرس (1994 ) ، وی را تحت تعقیب قرار داده است. در این حادثه بیش از 85 نفر کشته و صدها تن دیگر زخمی شدند.
دادستانی آرژانتین در سال 2006 رسما برخی مقامات و نهادهای دولتی رژیم را به طرح ریزی و صدور فرمان اجرای عملیات تروریستی آمیا متهم کرد و پلیس بین الملل در سال 2007 بر مبنای همین کیفرخواست نیروهای پلیس سراسر کشورها را در جریان این پرونده قرار داده است .
بر اساس کیفرخواست دادستان آرژانتین نام 5 شخصیت سیاسی و نظامی ایران در لیست تعقیب قضایی قرار دارد که این افراد شامل رییس جمهوری وقت ، فرمانده وقت سپاه ، وزیران امور خارجه و اطلاعات وقت و نیز فرمانده وقت نیروی سپاه قدس سپاه پاسداران انقلاب اسلامی است.
احمد وحیدی در زمان آن حادثه فرمانده نیروی قدس سپاه بوده است.
این پرونده در مقطعی با اثبات رشوه گیری قاضی گالیانو که علیه ایران صورت گرفته بود ، متوقف شد ولی با لابی صهیونیست ها بار دیگر به عنوان حربه ای علیه ایران احیا شد.
هنوز مقامات ایران در این باره توضیحی نداده اند.