نماینده انگلیسی از اوباماخواست که ازجنبش دمکراسی ایرانیان و حفاظت اشرف حمایت کند

برایان بینلی نماینده انگلیسی از حزب محافظه کاران از اوباما رئیس‌جمهور آمریکا خواست که برای حمایت از جنبش دموکراسی ایرانیان از اپوزسیون ایرانیان در عراق حمایت کند.

 سایت مراسل 13خرداد مینویسد ،در مقاله ای که  در روزنامه واشنگتن تایمز آمریکا منتشر شد، آمده است:
در مباحث مربوط به عراق، سزاوار است، سرنوشت 3400 ایرانی مستقر در اشرف، در صدر دستور کار این گفتگوها قرار بگیرد.
این ایرانیها، اعضای سازمان مجاهدین خلق ایران، بزرگترین گروه اپوزیسیون ایران و بزرگترین خار در پهلوی رژیم کنونی ایران طی بیش از 30سال گذشته می‌باشند.
سازمان به‌خاطر افشای برنامه تسلیحات اتمی غیرمجاز رژیم ایران، شناخته شده می‌باشد و نقش کلیدی در هدایت اعتراضات گسترده‌ای که شدت و ابعاد آن در شهرهای اصلی ایران، هم‌چنان رو به گسترش می‌باشد، دارا می‌باشد.
موفقیت بزرگ این گروه و حمایت گسترده از آن به این معنی است که این گروه دشمن شماره 1 رژیم ایران می‌باشد. در ابتدا، رژیم ایران به‌عنوان یک پیش‌شرط برای ورود به مذاکرات هسته‌یی، خواستار قرار دادن سازمان مجاهدین خلق ایران در لیست اروپا و آمریکا، شد. لیست‌گذاری انگلیس و اتحادیه اروپا به‌دنبال نبردهای حقوقی ـ تاریخی پایان یافتند.
هیچ مشروعیت قانونی برای این برچسب در آمریکا باقی نمانده و فراخوانهای گسترده‌یی برای خارج کردن هر چه سریعتر نام سازمان مجاهدین خلق ایران از لیست وزارت‌خارجه وجود دارد.
رژیم ایران، که در لیست‌گذاری سازمان مجاهدین خلق ایران شکست خورده، از آغاز حمله آمریکا به عراق در سال2003، در پی نابودی سازمان مجاهدین خلق ایران در اشرف بوده است. با حضور نوری مالکی در منصب قدرت در عراق، رژیم ایران متحدی یافت که آماده است به درخواست حکام تهران عمل کند.
آقای مالکی، تا این لحظه نزدیک به 50تن از ساکنان اشرف را کشته و نزدیک به 1000تن را مجروح کرده است، او قول داده تا پایان سال جاری میلادی این کمپ را به هر قیمت ببندد.
آقای اوباما در مداخله جهت حفاظت از این گروه تا زمان رسیدن به یک راه‌حل دائمی وظیفه روشنی دارد. او نباید فراموش کند، با کارزاری وارد ریاست جمهوری خود شد که در آن قول داده بود از جنبشهای دموکراتیک در هر کجا که باشند حمایت خواهد کرد. متأسفانه، در دوران اعتراضهای گسترده به‌دنبال بازگشت متقلبانه محمود احمدی‌نژاد به قدرت برای دور دوم در ایران، رئیس‌جمهور آمریکا به‌نحو نگران‌کننده ساکت ماند در حالی که این جنبش دموکراتیک توسط رژیم ایران وحشیانه سرکوب می‌شد.
آقای اوباما و نخست‌وزیر دیوید کامرون باید خواستار استقرار یک تیم سازمان ملل جهت برعهده گرفتن امنیت و حفاظت این کمپ بشوند، آنها باید از راه‌حل اروپا، که به گفتگوهای جدی بین تمامی طرفها جهت یافتن راه‌حل درازمدت فرا می‌خواند، حمایت کنند.
آقای اوباما با پشتیبانی از شعار حمایت از دموکراسی در سراسر جهان به قدرت رسید، او باید با تضمین حفاظت ساکنان اشرف و رسیدن به یک راه‌حل دائمی برای این بحران انسانی با عمل به حرفهایش پایبند باشد. ما نباید انتظاری کمتر از این داشته باشیم»..