آسوشیتدپرس: به رسانه های خارجی فقط اجازه داده شده بود که ازمراسم در میدان آزادی انعکاس بدهند

 آسوشیتدپرس، 11 فوریه، در باره تظاهرات 22 بهمن در تهران نوشت: مقامات برای جلوگیری از یک نمایش بزرگ قدرت توسط اپوزیسیون در بحبوحه یکی از مهمترین مناسباتهای سیاسی کشور تدابیر شدیدی اتخاذ کرده بودند. ساکنان تهران گزارش دادند که سرعت اینترنت به طرز چشمگیری کاهش یافته بود و سرویسهای ایمیل، مانند جی میل در یک تاکتیک معمول دولتی برای خنثی کردن تلاشهای اپوزیسیون برای سازماندهی مسدود شده بود.
حسین کروبی پسر مهدی کروبی به خبرگزاری آسوشیتدپرس گفت, دهها تندرو با باتون و گاز فلفل به ستون ماشین مهدی کروبی هنگامی که او تلاش می کرد تا به اعتراضات ضد دولتی بپیوندد حمله کردند. او گفت, مهاجمین که گمان می رود از اعضای شبه نظامیان بسیجی بودند, به تعدادی از ماشینها آسیب رسانده و شیشه های ماشین کروبی را خرد کردند اگرچه او بسلامت از صحنه گریخت.…
شاهدان گفتند, بعد از اینکه چندصد معترض شروع به دادن شعارهای اپوزیسیون در میدان صادقیه  که در حدود یک کیلومتری گردهمایی عظیم طرفدار دولت بود, نمودند پلیس ضد شورش به سمت آنها گلوله های رنگی شلیک کرد.
شاهدان می گویند, هیچ جراحت آشکاری در میان معترضین وجود نداشت. 
شاهدان از ترس مجازات مقامات به شرط ناشناس ماندن صحبت می کردند. به رسانه های خارجی فقط اجازه داده شده بود که ازمراسم در داخل میدان آزادی و سخنرانی احمدی نژاد انعکاس خبری بدهند و عکاسان با اتوبوس به محل آورده و سپس برگردانده شدند. یک ممنوعیت صریح بر پوشش خبری اعتراضات اپوزیسیون وجود دارد.…
سرویس اینترنت به شدت کند شده بود, سرویسهای تلفن موبایل بطور گسترده قطع شده بود و اختلالات مکرر در سرویسهای پیام فوری مانند چت گوگل وجود داشت.
ولی تعدادی از ایرانیان که آسوشیتدپرس به آنها دسترسی پیدا کرده بود گفتند برخی از سرویسهای پیام رسانی شامل یاهو و سرویسهای نوشتاری تلفنهای موبایل هنوز بطور متفرقه قابل دسترس می باشند. بسیاری از کاربران اینترنت گفتند از هفته گذشته نتوانسته اند وارد حسابهای جی میل و سرویس ایمیل گوگل شوند.…
در اواخر شب چهارشنبه اعضای اپوزیسیون به پشت بامها رفته و برای ابراز اعتراض  شعار الله اکبر - طنین فریادهای مشابه بعد از انتخابات مورد مشاجره ژوئن و همچنین اعتراضات ضد شاه بیش از سه دهه پیش, سر دادند.…
با این همه اپوزیسیون در تداوم برگزاری اعتراضات معمول که اغلب آنها را در تلاش برای برآشفتن مقامات مصادف با روزهای مهم سیاسی یا  مناسبتهای مهم مذهبی زمانبندی کرده است موفق بوده است. لحن تظاهراتها از خشم بر سر تقلب مورد ادعا در انتخاب مجدد احمدی نژاد به خواستهای گسترده تر بر علیه تمامیت سیستم اسلامی شامل خامنهای تغییر کرده است.
تنشها از هنگام راهپیمایی های گسترده در اواخر دسامبر که موجب خشونتبارترین نبردها با نیروهای امنیتی ضد شورش در ماههای اخیر گشت افزایش بیشتری پیدا کرده است.…».