ایران و لباس برائت

روزنامه المسائیه چاپ  مصر 15 خرداد مینویسد: نمی‌دانم با کدام منطق ایران اقدام به‌دعوت از بعضی از روشنفکران در یک هیأت مردمی برای دیدار از سرزمین خودش می‌کند در حالیکه در همین زمان مصر یکی از دیپلماتهایش را به اتهام جاسوسی اخراج کرده است.

اگر‌چه هیأت مردمی مصری با حسن‌نیت در چارچوب دیپلماسی مردمی برای گشایش با شرق و غرب بعد از انقلاب مصر، و جبران اشتباهاتی که رژیم سابق در سطح بین‌المللی در حق مصر مرتکب شده بود، اعزام شده باشد، اما من ایران را مبرا نمی‌دانم از این‌که دعوتش به‌خاطر یک بازی تبلیغاتی و بین‌المللی باشد که می‌خواهد وانمود کند انقلاب مصر از انقلاب ایران پیروی می‌کند و از آن نتیجه شده است، کما این‌که خامنه‌ای که بالاترین رژیم آخوندهاست در اثناء غلیان انقلاب مصر تلاش کرد آن را به انقلاب ایران نسبت دهد و این‌که انقلاب مصر ناشی از انقلاب ایران روی یک زمینه اسلامی است!
بنابراین ایران که آزادیها را سرکوب می‌کند و 300شهروند ایران را در طی چند هفته گذشته اعدام کرده و 250نفر دیگر در مسیر اعدام هستند، ایران که با خشونت بی‌حد با انقلاب مردمی که در اعتراض به تقلبات در آرای رأی‌دهندگان به نفع احمدی‌نژاد بالا گرفته بود مقابله کرد، در این زمان در جهت منافع رژیم آخوندها از یک هیأت مردمی مصری استقبال می‌کند و بدین وسیله تلاش می‌کند لباس برائت بر تلاشش برای ربط دادن 2 انقلاب بپوشاند تا از تبلیغات جهانی استفاده کند و نظرها را از مشکلاتی که گریبان رژیم را گرفته منحرف نماید، مشکلاتی که از اعتراضات روزانه علیه رژیم ولایت‌فقیه شروع شده و با توطئه‌های افشا شده‌اش علیه عراق و کشورهای خلیج و تلاش برای کشتار اعضای مجاهدین خلق در قرارگاه اشرف در عراق از طریق صدور دستورات به پیروش مالکی جهت نابودی آنها به پایان می‌رسد...
... من امیدوار بودم هیأت مردمی از احمدی‌نژاد نحوه انتخاب شدنش را بعد از این‌که تقلبات ثابت شد و این‌که او رئیس‌جمهور غیرقانونی است سؤال کند و این‌که تضمین حقوق‌بشر در ایران چیست در شرایطی که نیروهای امنیتی با تظاهرات مقابله می‌کنند و تظاهرکنندگان را می‌کشند و ده‌ها هزار نفر را دستگیر و صدها نفر را اعدام کرده‌اند، آیا در رژیم آخوندها روزنه‌ای از دمکراسی یافت می‌شود؟ رژیمی که بر ولایت‌فقیه تکیه دارد و خامنه‌ای سایه خدا روی زمین است؟
من امیدوار بودم هیأت مردمی از احمدی‌نژاد بخواهد که در امور کشورهای خلیج دخالت نکند و این‌که امنیت خلیج بخشی از امنیت ملی مصر است و اشغال 3 جزیره امارات بیانگر حسن‌نیت ایران نسبت به خلیج عربی نیست؟
... ایران از سفر هیأت مردمی مصر به سرزمینش خیلی دریافت کرد... و از زمانبندی این سفر هم بهره برد. ولی اراده مردم قویتر است و پایه روابط خارجی است.. اگر تهران صدور مذهب و دخالت در امور منطقه را متوقف کند آنوقت ممکن است که به بازگشت روابط کامل فکر کرد ولی نه دفتری در قاهره که بعضی از اعضایش به جاسوسی در مصر بپردازند.