شهرداران 300 شهر بلژیک شهر اشرف را به عنوان «شهر خواهر» اعلام کردند

سناتور دیرک کلاس عضو هیات رئیسه سنای بلژیک و شهردار روتسلار،  دیوید کلارینوال نماینده پارلمان بلژیک از حزب لیبرال و شهردار شهر بیور، پاتریک موریو نماینده پارلمان از حزب سوسیالیست و شهردار شهر Chapelle-lez-Herlaimontباصدور بیانیه یی علام کردند:

ما حمایت بیش از 300 شهردار را بلژیک از ساکنان اشرف را  اعلام کنیم. 
این حمایتی ارزشمند ازسوی اکثریت  شهرداران بلژیک از تمامی شهرهای اصلی در سراسر کشور است که به فشار های بین المللی برای تامین حفاظت اشرف می افزاید.
شهرداران از تصمیم شورای وزیران  خارجه اروپا در روز 23 مه (2 خرداد) برای پیدا کردن یک راه حل نهایی و ازطرح اروپا برای اشرف استقبال میکنیم.
 در ابتکار اروپا، امنیت ساکنان به منظور فراهم کردن شرایطی که بشود به یک راه حل دائمی و مسالمت آمیز دست پیدا کرد، تاکید شده است.
ما از دولت بلژیک میخواهیم تا موضوع حفاظت اشرف را در شورای حقوق بشر سازمان ملل متحد در ژنو  و در شورای وزرای خارجه اتحادیه اروپا مطرح کند.

شهرداران بیش از 300 شهر بلژیک درحمایت ازاشرف بیانیه ای صادر کردند. در این بیانیه که درحمایت از حفاظت از اشرف میباشد، آمده است: ما شهرداران بلژیکی شهر اشرف را که خواسته های دمکراتیک مردم ایران را سمبلیزه می کند به عنوان شهر خواهر خودمان تلقی میکنیم.

ما از دبیر کل ملل متحد ونماینده او درعراق میخواهیم  ممنوعیت جابجایی اجباری ساکنان اشرف را اعلام کنند و یک تیم ناظر ملل متحد را در اشرف مستقر سازند.
با توجه به قطعنامه 24 آوریل 2009 پارلمان اروپا و بیانیه کتبی 25 نوامبر پارلمان اروپا درباره شهر اشرف محل  استقرار 3400 مخالف ایرانی شامل 1000 زن که افراد حفاظت شده تحت کنوانسیون 4 ژنو محسوب می شده اند،
با توجه به بیانیه اکثریت سنای بلژیک در دسامبر 2010
با توجه به اینکه دولت عراق محاصره غیر انسانی شامل محدودیت های درمانی و پزشکی را بر اشرف تحمیل کرده است ،
با توجه به اینکه فشارهای دولت عراق بر اشرف تحت بهانه سازمان مجاهدین در لیست امریکا صورت میگیرد،
با توجه به حکم دادگاه استیناف امریکا در ژوییه 2010  که خواستار بازنگری نامگذاری مجاهدین از سوی وزارت خارجه امریکا شده بود،
ما شهرداران بلژیکی شهر اشرف را به عنوان شهر خواهر خودمان که خواسته های دمکراتیک مردم ایران را سمبلیزه می کند تلقی میکنیم،
ما شهرداران بلژیکی از دبیر کل ملل متحد و نماینده او در عراق و کمیساریای عالی حقوق بشر میخواهیم تا ممنوعیت جابجایی اجباری ساکنان اشرف را اعلام کنند و یک تیم ناظر در اشرف مستقر سازند.
ما از دولت بلژیک میخواهیم تا به سازمان ملل در اینرابطه یاری برساند.
ما شهرداران بلژیکی از ایالات متحده امریکا میخواهیم تا نام سازمان مجاهدین خلق ایران را از لیست خود خارج سازد.