آخوند رئیسی: دستگاه قضایی بنای هیچ گونه اغماض و مسامحه ای برای هیچ کس را نخواهد داشت!

به گزارش جهان نیوز 22 خرداد، آخوند رئیسی نایب اول رئیس قوه قضاییه رژیم، به احمدی نژاد هشدار داد که قضاییه بدون اغماض به هر نوع تخلف و جرمی که اعلام شود رسیدگی می کند و...دستگاه قضایی بنای هیچ گونه اغماض و مسامحه ای برای رسیدگی به تخلفات و خلاف قانون هیچ کسی را نخواهد داشت.

نایب اول رئیس قوه قضاییه رژیم، همچنین وعده داد به شکایت مجلس علیه دولت احمدی نژاد رسیدگی کند و افزود: ما هر شکایتی که به ما برسد وظیفه قانونی داریم که رسیدگی کنیم. دستگاه قضایی در ارتباط با هر گونه تخلف قانونی خود را موظف به رسیدگی می داند.
از سوی دیگر به گزارش رسانه حکومتی عصر ایران 23 خرداد، حبیبی گرداننده باند فاشیستی مؤتلفه و نماینده مجلس رژیم، خواستار محاکمه اطرافیان احمدی نژاد شد و گفت: اگر جریان محاکمات این گروه به خوبی انجام شود و اسناد و مدارک کامل در خصوص فساد آنها به رئیس جمهور ارائه شود، ایشان هوشیار تر از این است که از آنها تبری نجوید.
وی به شقه و شکاف در باند غالب اذعان کرد و افزود: جریان انحرافی از مدتها قبل از دایره وحدت اصولگرایان خارج شده است و حتی عوامل این جریان از مدتها قبل اعلام کرده بودند که در انتخابات مجلس آتی رقیب اصولگرایان خواهند بود.