شیوخ عشایر کربلا استفاده اجباری از عشایر در وقایع میدان تحریر را محکوم کردند

تلویزیون البغدادیه23خرداد1390ـ شیوخ عشایر کربلا طی بیانیه‌ای اعلام کردند که از وقایع میدان تحریر در بغداد مبرا هستند. شیوخ عشایر استان کربلا روز دوشنبه سند مشترکی را صادر کردند که در آن آمده است: شیوخ عشایر و شخصیت های استان که این سند را امضاء کرده‌اند از حوادث اخیر در میدان تحریر در بغداد تبری می‌جویند .

شیوخ عشایر آن‌چه که در میدان تحریر رخ داده بود را فریب دادن عشایر توصیف کرده و بردن اجباری آنها به میدان تحریر را نقض قانون و نقض حقوق‌بشر قلمداد کردند، چیزی که اهانتی بی‌سابقه نسبت بجایگاه عشایر ونقش میهن‌پرستانه آنها می‌باشد.

در این سند آمده است: «ما راضی نمی‌شویم که اجیر شده در دست حاکمیت و احزابش باشیم... شرکت‌کنندگان در نشست سند خود را بدین صورت پایان بردند که ما تنها در کنار حق خواهیم بود و این پیمانمان ادامه خواهد داشت تا این‌که ملت عراق پیروز شود و عراق به ثبات رسیده و امن شود.

شیخ ابومحمد یکی از شیوخ عشایر کربلا از طریق تلفن : شیوخ عشایر کربلا بیانیه صادر کرده و اعلام کردند که از اینکارهایی که در میدان تحریر شده است تبری می‌جویند زیرا آن‌چه که در آنجا رخ داد اهانت به لباس عربی است... ما بیانیه دادیم و کنفرانس برگزار خواهیم کرد.»..