مقاله لرد کینگ در یونایتدپرس: باید با آینده واقعی ایران، مردم ایران و جنبش اپوزیسیون آن رابطه برقرار کنیم
لرد تارسم کینگ Tarsem King عضو مجلس اعیان انگلستان طی مقاله یی که توسط یونایتدپرس، روز 22 بهمن، منتشر شده، نوشت: رژیم ایران نشان داده است که بیش از همه از مجاهدین خلق در بیم و هراس است.
عضو مجلس اعیان انگلستان در مقاله خود در یونایتدپرس نوشت: «رژیم ایران همهساله با نمایشی از قدرت، سالگرد انقلاب را جشن میگرفته اما امسال بنظر میرسد که کاملاً متفاوت بوده است...اما آن زمان کسی تصور نمیکرد که 12 ماه بعد، این رژیم با تظاهرات گسترده ضدحکومتی آنهم در سالگرد انقلاب مواجه گردد که بنیادهای آن را لرزانده است... تاجایی که نجواها در میان جنبش اپوزیسیون حاکیست، این اعتراضات، هسته مرکزی این رژیم را، فراتر از ترمیم تکان خواهد داد».
لرد تارسم کینگ وحشت و اضطراب سرمداران رژیم را از قیام مردم ایران مورد توجه قرار داد و افزود: «نگرانیهای مشابهی در میان رهبری رژیم ایران هست که؛ این نجواها ممکن است به واقعیت بپیوندند و نقطه عطفی بعد از این 31 سال ایجاد کنند که شاخص آغاز پایان آن باشد.…
این عضو مجلس اعیان انگلستان، سرکوب و اعدام را آخرین ابزار رژیم برای حفظ نظام توصیف کرد، و افزود: «رئیس قوه قضاییه ایران تهدید کرده که هیچ رحمی به گروهکهای محارب نخواهد کرد و این رژیم اشاره کرده که هر کس در تظاهرات پنجشنبه تظاهرات ضدحکومتی برگزار کند ممکن است مجازات اعدام بگیرد. در تعریف محاربه چنین آمده که؛ کسی که از پی.ام.او.آی (سازمان مجاهدین خلق ایران) حمایت کند و یا با آن ارتباط داشته باشد، کسی که تجمعات را سازماندهی کند و علیه نیروهای امنیتی، تبانی کند، فعالیت تبلیغی علیه نظام حاکم و به نفع دشمنان بکند و به این ترتیب، رژیم ایران روشن ساخته است که؛ بیش از همه از سازمان مجاهدین خلق ایران، یعنی بزرگترین اپوزیسیون سازمانیافته، در بیم و هراس است».
لرد کینگ در مقاله خود افزود: «مردم ایران در تظاهرات اخیر نشان دادهاند که خواهان پایان دادن به حکومت (و) رهبر آن علی خامنهای هستند، دیگر ترسی از این رژیم یا تدابیر سرکوبگرانهاش ندارند. مرگ اکنون برای اعتراض کنندگان ایرانی بهایی است که آنها برای آزادی و دموکراسی میدهند»
عضو مجلس اعیان انگلستان، خطاب به رهبران کشورهای جهان نوشت: «(اکنون) رهبران جهان باید به طوری علنی حمایت خود از خواستهای دموکراتیک مردم ایران را نشان اعلام کنند و اعدام حامیان پی.ام.او.آی در ایران را محکوم کنند. مردم ایران خود قادرند تغییر دموکراتیک را در ایران محقق کنند. اکنون بجای مشروعیت دادن به رهبری رژیم ایران با ادامه دیالوگ و دیپلوماسی، ما باید به روابط با رژیم ایران خاتمه بدهیم و در عوض با آینده واقعی ایران، مردم ایران و جنبش اپوزیسیون آن رابطه برقرار کنیم».