بعدازظهر امروز، شنبه 28خرداد ایرانیان در گردهمایی عظیم و باشکوه خود در سالن ویلپنت در نزدیکی پاریس، خواستار تأمین فوری حفاظت اشرف از سوی سازمان ملل با کمک آمریکا و اتحادیه اروپا شدند و هرگونه جابهجایی ساکنان اشرف در داخل عراق را محکوم کردند و از طرح صلحآمیز و پایدار اروپا برای اشرف حمایت کردند. شرکتکنندگان حفظ برچسب تروریستی علیه سازمان مجاهدین خلق ایران از سوی وزارتخارجه آمریکا را یک اقدام غیرقانونی و مشارکت در سرکوب مردم و مقاومت ایران توصیف کردند و خواستار این شدند دولت آمریکا در اجرای دستور دادگاه این برچسب را فوراً حذف کند.
در این گردهمایی که بزرگترین گردهمایی ایرانیان در خارج کشور است، صدها سیاستمدار برجسته و پارلمانتر از جریانهای و تمایلات سیاسی مختلف از... کشور از 5قاره جهان، ضمن حمایت از مقاومت ایران و دفاع از حقوق اشرف، به شناسایی شورای ملی مقاومت از سوی جامعه جهانی فراخون دادند.
سخنران اصلی برنامه خانم مریم رجوی رئیسجمهور برگزیده مقاومت ایران و سایرسخنرانان عبارت بودند از:
رودی جولیانی، شهردار سابق نیویورک و کاندیداری ریاست جمهوری (2008) ؛ باب فیلنر، نماینده کنگره آمریکا؛ خانم ریتا زوسموث، رئیس پارلمان آلمان (1988-1998) ؛ مایکل موکیسی، وزیر دادگستری آمریکا (2007-2009) ؛ جان بروتون نخستوزیر ایرلند (1994-1997) و رئیس هیأت اتحادیه اروپا در آمریکا (2004-2005) ؛ ژان پیر برار، نماینده پارلمان از فرانسه؛ اندرو کارد، رئیس دفتر رئیسجمهور آمریکا (2001-2006) ؛ تام ریج، اولین وزیر امنیت داخلی آمریکا (2003-2005) ؛ آلخو ویدال کوادراس، نایبرئیس پارلمان اروپا؛ گیرهارد، نخستوزیر ایسلند (2006-2009) ؛ لرد رابین کوربت، رئیس نمایندگان کارگر در مجلس اعیان؛ نریمان الرؤسان، نماینده پارلمان اردن؛ اودی دو توئن، بنیانگذار فروم زنان برای اقتصاد و جامعه؛ سید احمد غزالی، نخستوزیر سابق الجزایر؛ رابرت توریسلی، سناتور سابق آمریکا؛ کارلو چیچولی، نماینده پارلمان از ایتالیا؛ ژان لوئی ریل، نماینده پارلمان از سوئیس؛ و هانری لکلرک، رئیس افتخاری لیگ حقوقبشر از فرانسه.
در این برنامه همچنین شماری از شهرداران فرانسوی از جمله ژان پیر بکه، شهردار اورسوآز؛ نلی رولاند، شهردار ویلپنت؛ و موریس بوسکاور شهردا تاورنی سخنرانی کرده و حمایت 5000 شهردار فرانسوی از مقاومت را اعلام کردند. در این گردهمایی که در آستانه سی خرداد، روز شهیدان و زندانیان سیاسی برگزار شد، خانم مریم رجوی، رئیسجمهور برگزیده مقاومت درحالیکه توسط خانم رضایی (مادر هفت شهید) و مهین صارمی و شماری از شهرداران فرانسوی همراهی میشد بر بنای یادبود شهیدان، یاد 120هزار شهید سه دهه مقاومت علیه دیکتاتوری مذهبی، از جمله شهیدان قیامهای دو سال گذشته و شهیدان حملات جنایتکارانه علیه اشرف را گرامی داشتند.
خانم مهین صارمی، همسر مجاهد خلق علی صارمی برجستهترین زندانی سیاسی ایران که سال گذشته بعد از 24سال حبس و شکنجه توسط رژیم آخوندی بهدار آویخته شد، در این مراسم حضور داشت. وی که از دهه 1980 بهطور مستمردستگیر و زندانی شده است، اخیراً به 10سال زندان محکوم شده بود ولی توانست از دست دژخیمان بگریزد و خود را به پاریس برساند. اکبر، پسر علی و مهین صارمی از مجاهدان اشرف است.
در این جلسه همچنین شمار زیادی از خانواده شهیدان مقاومت ایران بهویژه خانواده شهیدان حمله جنایتکارانه 8آوریل به اشرف و خانواده شمار زیادی از ساکنان اشرف حضور داشتند.
در این گردهمایی بیانیه های بیش از 4000 پارلمانتر از 40 کشور جهان در حمایت از مقاومت ایران، بهویژه ساکنان اشرف ارائه شد. پارلمانترها که از جمله دربرگیرنده اکثریت پارلمان اروپا و اکثریت مجمع پارلمانی شورای اروپا و اکثریت اعضای 28 مجلس قانونگذاری دیگر میشود، خواستار حفاظت فوری اشرف توسط ملل متحد، آمریکا و اتحادیه اروپا و لغو فوری محاصره اشرف بهویژه تضمین دسترسی آزادانه ساکنان به خدمات پزشکی و یک تحقیقات بیطرفانه، همهجانبه و مستقل پیرامون جنایت 8آوریل شدند. آنها از راهحل اروپا برای اشرف حمایت کردند و جابهجایی ساکنان اشرف در درون عراق را قاطعانه رد کردند و مقدمه یک کشتار جدید دانستند. قانونگذاران جامعه جهانی را به بهرسمیت شناختن شورای ملی مقاومت ایران فراخواندند.
خانم رجوی، در سخنرانی خود تشدید جنگ قدرت بین سران رژیم آخوندی را «پیش لرزه سرنگونی رژیم» و «بازتاب نارضایتی و بحران در “پایین ”خواند و گفت: حمله 19فروردین به اشرف به دستور حکومت آخوندی، واکنش این رژیم برای مهار نیروی سرکش آزادی در جامعه ایران و حفظ تعادل این رژیم رو به زوال بود. زیرا بود ونبود رژیم در ارتباط مستقیم با فنا و بقای ضد رژیم است. حقیقتی که اکنون توفان قیامهای منطقه اثربخشی آن را مضاعف کرده است.
... جامعه جهانی بهویژه مللمتحد و آمریکا در قبال حفاظت و امنیت ساکنان اشرف مسئولند. به بهانه احترام به حق حاکمیت عراق نمیتوان و نباید در قبال جنایت علیه بشریت و جنایت جنگی بیعملی پیشه کرد. این نقض آشکار تعهدات بینالمللی است.
همچنانکه در طرح اروپا برای حل مسالمتآمیز مسأله اشرف آمده است محاصره اشرف باید خاتمه یابد. افراد مسلح باید از اشرف بیرون بروند و تحقیقات بیطرفانه بینالمللی درباره جنایت 19فروردین باید بلادرنگ آغاز شود. کمترین و ضروری ترین خواست برای حفاظت از ساکنان اشرف، تا تعیینتکلیف نهایی، استقرار یک تیم از ناظران مللمتحد در اشرف است. از ایالات متحده و اتحادیه اروپا فقط میخواهیم حفاظت همین ناظران را تأمین کنند.
خانم رجوی در قسمت دیگری از سخنان خود گفت ایالات متحده در بستن راه تغییر در ایران مسئولیت دارد. زیرا نیروی اصلی تغییر در ایران را با یک برچسب واهی به بند کشیده است. توجه بهحکم دادگاه و به فراخوان نمایندگان کنگره و شخصیتها و صاحبنظران بلندپایه آمریکا که خواهان لغو برچسب تروریسم و بهرسمیت شناختن مقاومت ایران هستند، بیش از هر زمان ضروری است. ما ایالات متحده را فرا میخوانیم که به این نامگذاری رسوا خاتمه بدهد و سیاستی را که تا امروز مانع آزادی مردم ایران بوده، تغییر دهد.
اکنون؛ نوبت گشودن پرونده جنایتهای رژیم ضدبشری آخوندی است این پرونده باید در شورای امنیت بازگشوده شود تا مردم ایران ببینند که در سطح بینالمللی چه کسی با آنها و چه کسی با ملاهاست؟! این پرونده باید از طریق شورای امنیت به دیوان کیفری لاهه ارجاع شود. مردم ایران میخواهند حکم جلب خامنهای صادر و بهاجرا گذاشته شود و چنین خواهد شد»..