به گزارش رسانه های حکومتی فارس و ایلنا 3 تیرماه، آخوند رئیسی به خبرنگاران حکومتی گفت: دستگاه قضا دیدگاهش این است که حضور گزارشگر ویژه با فتنه همراه است زیرا آنها می خواهند با هدایت ضد انقلاب پس از حضور در ایران جنجال درست کنند برای همین ما با حضور این افراد مخالفیم.
در همین حال، پاسدار جزایری رئیس ستاد تبلیغات ستاد کل نیروهای مسلح نظام با ابراز نگرانی گفت: در ایران هیچکس منتظر به اصطلاح نماینده حقوق بشر سازمان ملل نیست از دستگاه دیپلماسی کشور و قوه قضاییه انتظار دارد به اینگونه اقداماتی که توسط لابی صهیونیستی و مخالفان آرمدار جمهوری اسلامی ایران صورت میگیرد پاسخ قاطع بدهند.
دو روز پیش نیز آخوند لاریجانی سردژخیم قوه قضاییه رژیم، حضور گزارشگر حقوق بشر سازمان ملل متحد برای بازدید از زندانها را رد کرد و گفت: حقوق بشر امروز به ابزاری برای دولت های استعمارگر تبدیل شده است تا به کوچکترین بهانهای به کشورها حمله کنند...سیاست ما پذیرش گزارشگر در موضوع حقوق بشر نیست.