طرح برای کاهش قیمت نفت

به گزارش تلویزیون سی ان ان3 تیرماه : مجری: 28 کشور در سراسر جهان می‌خواهند از ذخایر نفتی خود استفاده کنند تا فشار اقتصاد که به‌خاطر قیمت بالای نفت به‌وجود آمده را کاهش دهند.

طرح این است که اعضای آژانس بین‌المللی انرژی  60 میلیون بشکه از ذخایر نفتی خود را در عرض 30روز آینده آزاد می‌کنند. وقتی که نفت بیشتری در بازار باشد، قیمت نفت پایین خواهد آمد. نیمی از این نفت از آمریکا خواهد آمد. اعلام این طرح دارد تأثیرات خود را بروی قیمت بشکه نفت می‌گذارد.
شرکت نفت خام نیمیکس نفت خود را با قیمت ۹۱.۰۲ دلار می‌فروشد که این قیمت ۴.۳۹ دلار از روز قبلی پایین‌تر آمده است.
پس چرا این کشورها الان دارند به ذخایر خود دست می‌زنند، انتقاد‌کنندگان می‌گویند که این اقدام از نظر سیاسی به رهبران این کشورها کمک خواهد کرد. اما معاون دبیر آژانس بین‌المللی انرژی می‌گوید که این مساله، فقط مربوط به درخواستها و نیازمندیها اقتصادی می‌باشد.
ریچارد جونز معاون دبیر آژانس بین‌المللی انرژی در این‌باره گفت: ”در حالی که وارد فصل تابستان می‌شویم، درخواستها به‌طور طبیعی افزایش خواهند یافت. ما بر این باور هستیم که استعداد بهم خوردن بازار نفت وجود دارد“.