تشییع کنندگان در حالیکه تابوت ها را بر سر دستان خود حمل میکنند، بخاطر از دست دادن یاران خود می گریند ولی فریاد میزنند که ما انتقام خون شما را با سرنگونی رژیم بشار اسد خواهیم گرفت.
جمعان الحربش از نمایندگان پارلمان کویت روزجمعه از محل آوارگان سوری دیدار کرد. وی به خبرنگاران گفت: جامعه بین الملل باید این پیام را درک کند. اگر تنها یک «محمد دورا» در غزه کشته شد، صدها تن مانند وی در سوریه کشته شده اند.
از سوی دیگر در حالیکه تظاهرات مردم بپاخاسته سوریه روز به روز گسترش می یابد و آنها بارها اعتراض خود را به حضور پاسداران و مزدوران دیکتاتوری آخوندی در سرکوب و کشتار هموطنانشان اعلام کرده اند، رژیم آخوندی آنها را اقلیت خواند و به تنفر آنها از این رژیم اعتراف کرد.
سخنگوی وزارت امور خارجه رژیم آخوندی گفت: اعتقاد داریم تعدادی که در سوریه معترضند، اقلیت هستند، . همین اقلیت در سوریه شعارهایی علیه جمهوری اسلامی ایران و حزبالله سر میدهند.