ایران مرز شرقی خود را تا سال 2015 کاملاً مسدود خواهد کرد

به گزارش خبرگزاری فرانسه 11 تیر، مطبوعات ایران روز شنبه از رئیس نیروی انتظامی نقل‌قول کردند که این کشور تا سال 2015 مرز شرقی خود با پاکستان و افغانستان را برای جلوگیری از قاچاق مواد مخدر و نفوذ گروههای مسلح کاملاً مسدود خواهد کرد.

روزنامه آرمان از اسماعیل احمدی مقدم نقل‌قول کرد که گفته است ”در حدود 90 درصد مرز شرقی در حال حاضر مسدود شده است، باقیمانده 10 درصد در منطقه سراوان در مرز پاکستان در عرض سه سال آینده مسدود خواهد شد... مرز حتی برای افراد پیاده نیز مسدود خواهد بود ”.

ایران در اوایل سال 1990 شروع به ساختن دیواری در مرز 1800 کیلومتری خود با همسایگان شرقی کرد تا بتواند قاچاق مواد مخدر و نفوذ توسط گروههای شورشی مسلح را بگیرد. این دیوار در مواردی سیاج و سیم‌خاردار است که با کانالها و دیوارهای سیمانی در جاهایی تقویت شده است.

تهران اطلاعات آمریکا و پاکستان را متهم به حمایت از گروه جندالله می‌کند این گروه مجموعه‌یی از حملات مرگبار در 10سال گذشته در استان شرقی ایران انجام داده است».