لوموند با یاد آوری این نکته که خانم لاگارد ممکن است به دلیل نقش خود در پرونده مالی برنارد تاپی از سوی دادسرای دادگاه عدالت جمهوری تحت پیگرد قرار گیرد می نویسد که انتصاب او (با آنکه ازسوی الیزه به عنوان «یک پیروزی بزرگ برای فرانسه» توصیف شده) پیش ازهرچیز همان طورکه مطبوعات بزرگ آمریکا نیز متفق القول نوشته اند، «یک موفقیت مهم برای زنان سراسر جهان» به شمار می رود، زیرا کریستین لاگارد با اجماع کامل یک هیئت مدیره منحصرا تشکیل شده از مردان به عنوان نخستین زن بانکدار بین المللی انتخاب شده است. با این حال لوموند هشدار می دهد که کار خانم لاگارد بسیار دشوار خواهد بود، زیرا سلطه اروپائیان و بخصوص فرانسویان بر صندوق بین المللی پول (بنا به سنتی که از هنگام تأسیس نهادهای مالی بین المللی پس از جنگ جهانی دوم مبتنی بر کنترل «بانک جهانی» ازسوی آمریکائیان و صندوق بین المللی پول ازسوی اروپائیان برقراربوده است) به نحو فزاینده ای ازسوی کشورهای توسعه یافته نوپا زیرسؤال می رود.
لوموند در پایان می نویسد اما خانم لاگارد فرصت پرداختن به پاسخ سیل تبریک و تحسین و تمجید از هر سو را نداشته و باید بلافاصله پرونده حساس و خطرناک یونان را به دست گیرد. تعجبی ندارد که وی بلافاصله در یک پیام تلویزیونی خطاب به مردم یونان و بویژه اپوزیسیون این کشور در آستانه یک اخذ رأی تاریخی در پارلمان آتن از آنان خواست « با یک تفاهم ملی به مسئولیتهای خود عمل کنند» زیرا با یک تصمیم سرنوشت ساز برای کشورشان و اروپا مواجهند.
این درحالی است که هزاران تظاهر کننده پس از دو روز اعتصاب عمومی فلج کننده و تظاهرات خیابانی در آتن که به درگیریهای خشونت بار با پلیس انجامیده بر پارلمانترهای اپوزیسیون فشار میاورند با تصویب طرح دوم «تشدید ریاضت کشی اقتصادی» در ازای یک وام جدید 12 میلیارد یوروئی برای نجات کشور از ورشکستگی مخالفت کنند.