در دو انفجار در شمال بغداد 35نفر کشته شدند

در اصابت موشک کاتیوشا به هتل الرشید دوشنبه شب پنج نفر کشته شدند.
خبرگزاری فرانسه 14 تیر - بغداد - یک مقام وزارت کشور عراق گفت در دو انفجار صورت گرفته در تاجی در  شمال بغداد در روز سه‌شبه حداقل 35نفر کشته و 28نفر زخمی‌شدند.

این مقام گفت زمانی که یک خودرو انفجاری و یک بمب تقویت شده improvised bomb   در بیرون یک ساختمان دولتی منفجر گردیدند، حداقل 35نفر کشته و 28نفر زخمی‌شدند. این ساختمان   شامل دفتر صدور کارد هویت ملی و هم‌چنین دفاتر شورای استان است می‌باشد.
مقام وزارت کشور عراق گفت انفجارات در ساعت 12 ظهر (به‌وقت بغداد) صورت گرفت.
ژنرال قاسم عطا سخنگوی امنیت بغداد این حملات را تأیید کرد. او هم‌چنین گفت دوشنبه دیر وقت در اثر اصابت یک موشک کاتیوشا به هتل الرشید بغداد حداقل پنج نفر کشته شدند.
سخنگوی امنیت بغداد به خبرگزاری فرانسه گفت روز دوشنبه یک موشک کاتیوشا ساعت 2100  (به‌وقت بغداد) به محوطه هتل الرشید،     قسمتی که پرسنل در داخل خانه‌های متحرک سکونت دارند اصابت کرد. او گفت ”  پنج نفر کشته شدند و 25 خانه متحرک از بین رفتند ”.
عطا گفت نیروهای  امنیتی دو نفر را در جنوب بغداد در منطقه شیعه نشین زعفرانیه محلی که حمله از آن‌جا صورت گرفته بود دستگیر کردند.
او گفت یک موشک‌انداز دیگر همراه با یک دستگاه دوربین وئدیو از مردان مصادره شد.