لوموند در این گزارش با عنوان «بازی رژیم ایران در بحرانهای لیبی و سوریه» که در شماره امروز خود منتشر کرده است، به نقل از منابع اطلاعاتی غرب نوشت:
بر پایه این طرح (دستور خامنه ای) رژیم ایران موشکهای زمین به زمین، و زمین به هوا و خمپاره انداز را از طریق نیروی قدس وارد لیبی کرده است. این تسلیحات از طریق عوامل نیروی قدس در کشورهای الجزایر و سودان و سپس مصر به لیبی وارد شده اند تا در اختیار نیروهای قذافی برای مقابله با مخالفان قرار گیرند.
لوموند در ادامه گزارش خود خاطر نشان میکند حسین طائب رئیس سازمان امنیت سپاه، یک تیم از فرماندهان ارشد خود را به طرابلس پایتخت لیبی فرستاد تا برای تعقیب و مراقبت ارتباطات به قذافی کمک کنند.
لوموند در بخش دیگری از این گزارش می افزاید طبق دستورالعمل رهبر رژیم ایران، به نیروهای قذافی توصیه شده است تسلیحات را در مناطق مسکونی پنهان و ذخیره کنند تا در صورت تهاجم نیروهای ناتو علیه آن بکار گیرند.
لوموند می افزاید، منابع غربی بر این عقیده هستند که استراتژی علی خامنه ای فشار آوردن بر غرب است تا از اقدام علیه بشار اسد همپیمان استراتژیک رژیم ایران دست بردارد.