قیام کنندگان سوری در فراخوان خود که از طریق شبکه اجتماعی سوریه انقلاب 2011 منتشر شد، اعلام کردند:
به گزارش العربیه 16 تیر، بجای گفتگو، رود خون روان است، شهرها تحت محاصره قرار دارند. گفتگویی وجود ندارد، مردم خواهان سرنگونی این رژیم هستند.
با بالاگرفتن اعتراضات و مقاومتها در حما و تنگ تر شدن محاصره این شهر توسط نظامیان رژیم سوریه، جوانان و مردم سایر شهرهای این کشور در حمایت از مردم حما علیه حکومت دست به تظاهرات زدند.
گزارشها حاکی است مردم در مناطق القَدم ، دوما و حجرالاسود در دمشق و همچنین در شهرهای حمص ، دیرالزور ، قامشلی ، رَستن و مناطق مختلف در استان ادلب تجمع کردند وخواستار پایان دادن به محاصره شهر حماه شدند.
در شهرهای حمص، ادلب و حما در اعتراض به سرکوب وحشیانه قیام کنندگان در حما، مردم به اعتصاب عمومی روی آوردند و اعلام کردند بدینوسیله یاد کشته شدگان را گرامی میدارند.
همچنین مردم حماه در شامگاه چهارشنبه علیه رژیم سوریه تظاهرات کردند، نیروهای امنیتی و نظامی علاوه بر محاصره، آب و برق شهر را نیز قطع کردند.