آمریکا با سوریه بهم می‌زند، فرانسه به‌دنبال اقدام ملل متحد

خبرگزاری فرانسه 21 تیر، بعد از این‌که سفارت خانه‌های فرانسه و آمریکا توسط تظاهرکنندگان خشمگین طرفدار رژیم مورد هدف قرار گرفت، آمریکا می‌گوید بشار اسد رئیس‌جمهور سوریه ”مشروعیت خود را 4ماه بعد از قیامی مرگبار علیه حکومت وی از دست داده است ”.

کلینتون دریکی از شدیدترین موضع‌گیری ها آمریکا از زمان شروع قیام در اواسط مارس علیه حکومت بشار اسد گفت، ”رئیس‌جمهور اسد غیرقابل جایگزین نبوده و ما با ماندن وی در قدرت هیچ منافعی نداریم ”… .
پاریس روز سه‌شنبه درخواست خود را از شورای امنیت سازمان ملل برای اتخاذ موضع در مورد بحران سوریه تمدید کرد.
فرانسیس فیلون نخست وزیر، در یک مصاحبه رادیویی گفت، ”فرانسه و سایر کشورهای اروپایی قطعنامه پیشنهادی را به شورای امنیت سازمان ملل ارائه دادند که توسط روسیه و چین سد شد ”.
وی در حالی که به حمله‌ای که به سفارت کشور وی در دمشق صورت گرفته اشاره می‌کرد گفت، ”دیگر این قابل‌قبول نیست ”، حمله‌ای که در آن سه تن از پرسنل فرانسوی مجروح شدند، این ”نهایت خشونت است ”و هشداریست که رژیم اسد کنترل خود را از دست می‌دهد.